abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Watertappunt
Tijdens de koningsspelen op vrijdag 12 april konden basisscholen tappunten voor water winnen. Die binnenwatertappunten worden beschikbaar gesteld door de 10 drinkwaterbedrijven van Nederland. Met de binnenwatertap hoeven leerlingen geen gebruik meer te maken van het toilet om hun bidons of navulbare flesjes te vullen met kraanwater. Onze stelling: Elke school moet zorgen voor een watertappunt om het drinken van kraanwater te bevorderen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Plus Artikelen
Havelterberg - Jonatan Venema uit Havelterberg doet komende zomer mee aa...
Steenwijk - Een bijzondere, en tegelijk indrukwekkende en ontroerende bi...
Meppel - Meppel is al druk aan het voorbereiden. Over iets minder dan ee...
Meppel - Het is vrijdagmiddag rustig in Schouwburg Ogterop. De vorige da...
Regio

Hardrijders raken rijbewijs kwijt

Geplaatst op dinsdag 12 februari 2019 19:47
  • © NDC Mediagroep

pinterestmail

Steenwijkerland - Het politieteam Verkeer Oost Nederland nam dinsdag 12 februari een aantal rijbewijzen in beslag van automobilisten die forse snelheidsovertredingen hadden begaan.

De politie reed met de videoauto over de N333 waar ze een automobilist troffen die gemiddeld 144 km/u reed richting Blokzijl. Het rijbewijs werd ingevorderd en er zal proces-verbaal opgemaakt worden.

Tevens werd dinsdagmiddag een automobiliste gemeten met 119 km/u tussen Wanneperveen en Sint Jansklooster. Haar verklaring: "ik ben een beetje laat om m'n kinderen van school te halen."

Op de A6 bij Emmeloord kon een automobilist zijn rijbewijs ook bij de politieagenten achterlaten in verband met een te hoge snelheid, hij reed namelijk gemiddeld 160 km/u waar maximaal 100 is toegestaan. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.