abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Plus Artikelen
Meppel - Jongeren van diverse Drentse brandweerkorpsen hebben zaterdag a...
Meppel - Koningsdag in Meppel vindt dit jaar in afgeslankte vorm plaats....
Zuidwolde - Liefhebbers van toptennis kunnen vanaf zondag 7 april terech...
Havelte - De zoektocht naar een enthousiaste horecaondernemer voor het i...
Regio

Ladiesnight in Nieuwleusen trekt veel publiek

Geplaatst op woensdag 13 maart 2019 18:32
  • Veel belangstelling voor © Frens Jansen

  • De rode loper lag uit in De Deel. © Frens Jansen

pinterestmail

Nieuwleusen - Voor de Ladiesnight in het Partycentrum De Deel in Nieuwleusen was maandagavond een overweldigende belangstelling.

Opkomst

Karin Esman is de organisator van het evenement en ze stelde na afloop dat er ruim vierhonderd mensen zijn geweest. Duidelijk is dat ze dit niet had verwacht. De opening is verricht door de eerste vrouwelijke burgemeester van Dalfsen: Erica van Lente. ‘Zij is zeer positief over dit soort plaatselijke activiteiten en stelt dde organisatie van een evenement dan ook erg op prijs’, aldus Esman.

Stands

Over twee verdiepingen van het partycentrum hadden de dertig vrouwelijke ondernemers hun stands verdeeld. Deze waren ingericht met beauty-, lifestyle- en modeproducten. Opvallend was de grote belangstelling voor oliën en magneten, waar ‘het mens zijn’ van buiten naar binnen benadrukt werd. Esman kijkt terug op een zeer geslaagde en gezellige avond, waar netwerken en elkaar ontmoeten hoogtij vierden. Op de vraag of er volgend jaar weer een editie komt, zegt Karin Esman: ‘Als iedereen het zo leuk en gezellig vindt, dan is dat bijna vanzelfsprekend.’ Mochten mannen ook een dergelijke avond willen; Esman is bereid daar een bijdrage aan te leveren.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.