abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Plus Artikelen
Meppel - Het was april 1987 toen Klaas Jan Schoemaker het been brak van ...
Zuidwolde - Wat doe je als je eens iets speciaals voor je klanten wilt d...
Steenwijk - De Grote of Sint-Clemenskerk in Steenwijk moet een nieuw thu...
Dwingeloo - De verhuisdozen staan klaar, de muren van het kantoor in De ...
Staphorst

STORK zoekt vrijwilligers om ooievaars te tellen

Geplaatst op Sunday 4 January 2015 16:57
  • Overwinterende ooievaars bij ooievaarsstation De Lokkerij, gemaakt op oudejaarsdag 2014 © Wim van Nee

pinterestmail

De Schiphorst - Om er achter komen hoeveel overwinterende ooievaars er zijn, gaat de Stichting Ooievaars Research & Knowhow (STORK) komend weekend ooievaars tellen in onder andere De Schiphorst.

Daarom roept STORK de hulp in van ooievaars- en vogelliefhebbers, met het verzoek om mee te helpen met tellen en ringen aflezen, in het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 januari.

Wie een ooievaar ziet, kan aantal, plaats, datum en eventuele ringgegevens door via waarneming.nl, via de link op www.ooievaars.eu, stuur een e-mail met telgegevens naar wintertelling2015@ooievaars.eu of telefonisch via 06 - 57 80 12 95

Tellen bij het ooievaarsstation

Vrijwilligers zijn zaterdag 10 januari zijn vrijwilligers welkom van van 13.00 tot 15.00 uur bij ooievaarsstation De Lokkerij in De Schiphorst. STORK staat er met telescopen en vertelt de aanwezigen alles over de ooievaar. Ook op zondag 11 januari zijn belangstellenden welkom van 13.00-15.00 bij ooievaarsstation De Lokkerij in De Schiphorst. Ook dan is STORK aanwezig.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.