abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Plus Artikelen
Zuidwolde - Honderden en misschien wel een paar duizend vrouwen en meisj...
Meppel / Balkbrug - In zeven dagen tijd ruim 7.000 kilometer door Scandi...
Rouveen - Inwoners uit Staphorst van 18 jaar en ouder mogen bepalen wat ...
Meppel - Behalve haar diploma van de opleiding Producten, Installeren en...
Staphorst

Stappers stappen door Staphorst op Vierdaagse

Geplaatst op woensdag 16 mei 2018 14:13
  • © Frens Jansen

pinterestmail

Staphorst - Stappers stappen weer door Staphorst deze week tijdens de 14e Avond4Daagse van de Stichting Wandel Organisatie Staphorst (SWOS).

Maandagavond stond de teller op 983 deelnemers, gisteravond stopte de tikker bij 1128 wandelaars. SWOS hoopt dat dit jaar de grens van 1500 betalende deelnemers wordt doorbroken. Dat kan nog steeds, want elke avond geven zich weer nieuwe wandelaars op. Je hoeft niet per se de vier avonden vol te maken.

De SWOS, die een klein bestuur heeft, kan ook dit jaar weer beschikken over een stuk of 25 vrijwilligers die bijspringen om alles in goede banen te leiden. Elke avond zijn er andere routes. Jong en oud wandelen door de dreven. De Avond4Daagse is een van de hoogtepunten van SWOS, de stichting die sinds 2005 bestaat.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.