abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Plus Artikelen
Meppel - Jongeren van diverse Drentse brandweerkorpsen hebben zaterdag a...
Meppel - Koningsdag in Meppel vindt dit jaar in afgeslankte vorm plaats....
Zuidwolde - Liefhebbers van toptennis kunnen vanaf zondag 7 april terech...
Havelte - De zoektocht naar een enthousiaste horecaondernemer voor het i...
Staphorst

Zevensterrenzaak Verscentrum Staphorst is heropend

Geplaatst op woensdag 13 maart 2019 13:18
  • Een gecombineerde winkel met zeven sterren. © Streekredactie

pinterestmail

Staphorst - Welke winkel in Nederland heeft zeven sterren? Niet eentje. Of toch? Verscentrum Staphorst is een zevensterrenzaak. De winkel was anderhalve week dicht om een bijzondere metamorfose te laten plaatsvinden.

Andere, donkere kleuren en lagere stellingen zorgen ervoor dat alles groter lijkt en de klant veel meer overzicht heeft.Keurslagerij Bergerslag, de Echte Bakker Bergerslag en Hilko Jonkman, de echte Groenteman, delen sinds 1994 samen één dak aan de Ebbinge Wubbenlaan en ze vormen samen Verscentrum Staphorst. Niet zomaar een centrum overigens, maar een gecombineerde winkel met maar liefst zeven sterren.

De slagerij heeft er drie, de bakkerij twee en de groentezaak mag ook twee sterren op het raam plakken. Strenge keurmeesters delen die sterren uit als alles goed is. Het Verscentrum Staphorst is al jaren een begrip en trekt klanten uit de wijde omtrek. Een grote supermarkt als buurman doet daar niks aan af. ‘De doelgroep voor een supermarkt is heel anders. We versterken elkaar juist. We hopen nog lang door te gaan.’

MEER OVER DIT ONDERWERP

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.