abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Plus Artikelen
Meppel - Jongeren van diverse Drentse brandweerkorpsen hebben zaterdag a...
Meppel - Koningsdag in Meppel vindt dit jaar in afgeslankte vorm plaats....
Zuidwolde - Liefhebbers van toptennis kunnen vanaf zondag 7 april terech...
Havelte - De zoektocht naar een enthousiaste horecaondernemer voor het i...
Staphorst

Gemeente en Jongerenraad Staphorst organiseren verkiezingsdebat

Geplaatst op woensdag 13 maart 2019 16:13
  • Het debat vindt plaats in het gemeentehuis van Staphorst. © Streekredactie / Eelco Kuiken

pinterestmail

Staphorst - De gemeente Staphorst en de Jongerenraad organiseren op donderdagavond 14 maart een verkiezingsdebat in het gemeentehuis, in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart.

Tijdens deze avond gaan kandidaat-statenleden met elkaar in debat over onderwerpen als vervoer, duurzaamheid en industrie, thema’s die op dit moment leven in de gemeente Staphorst. Uiteraard is er tussentijds én bij de borrel naderhand uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen aan de verschillende kandidaten.

Het debat vindt plaats op donderdagavond 14 maart vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis van Staphorst. Inloop vanaf 19.00 uur. Iedereen is van harte welkom om deze avond bij te wonen. Burgemeester Theo Segers leidt het debat.

'Als je het lastig vindt om te weten waar de verkiezingen over gaan, hebben we op 14 maart een debatavond georganiseerd', nodigt Segers uit. 'We hebben een aantal lijsttrekkers uitgenodigd om te komen vertellen waarom jouw stem zo belangrijk is en wat de Provinciale Staten doen. Je kan in debat met ze gaan en vragen stellen. En wellicht kan je je keus nog maken. Dus ik roep op: kom op 14 maart, vorm je mening en ga op 20 maart stemmen.'

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.