abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Plus Artikelen
Zuidwolde - Honderden en misschien wel een paar duizend vrouwen en meisj...
Meppel / Balkbrug - In zeven dagen tijd ruim 7.000 kilometer door Scandi...
Rouveen - Inwoners uit Staphorst van 18 jaar en ouder mogen bepalen wat ...
Meppel - Behalve haar diploma van de opleiding Producten, Installeren en...
Westerveld

Bloggende bioboerin geeft gratis media-sessie op Internationale Vrouwendag

Geplaatst op dinsdag 23 februari 2016 14:03
  • Nicky Corts van Nickypent.nl uit Havelte geeft een gratis media-sessie. © Nicky Corts

pinterestmail

Meppel / Havelte - Om Internationale Vrouwendag te vieren en de zichtbaarheid van vrouwen in de media te vergroten, kunnen vrouwen uit de noordelijke provincies op dinsdag 8 maart gratis aanschuiven bij een Rond de Tafel sessie.

Deze wordt georganiseerd door publiciteitsdeskundige Nicky Corts van Nickypent.nl uit Havelte. Het initiatief voor de gratis sessies komt van Janneke van Heugten van Vaker in de Media. Zij maakt zich al jaren sterk voor meer vrouwen in de media. Ze heeft dit jaar verschillende deskundigen op het gebied van media en zichtbaarheid bereid gevonden om in maart gratis sessies te geven.

Meting

Slechts een kleine twintig procent van de mensen in het Nederlandse nieuws is van het vrouwelijk geslacht. Sinds de eerste meting in 1995 is dat er niet op vooruit gegaan. Nederland zit zelfs onder het wereldwijde gemiddelde. Dit komt omdat vrouwen al generaties lang niet gewend zijn zichzelf zichtbaar te maken. 

Journalist

Nicky Corts is naast publiciteitscoach ook biologische pluimveehoudster en voormalig verslaggeefster. Zij heeft haar ervaring als journalist meermalen gebruikt om duurzame, biologische landbouw onder de aandacht te brengen van journalisten. Het biologische bedrijf Egg-tivity van Corts en haar man verscheen daardoor meermalen in de landelijke en de regionale media. 

De mediadeskundige en bloggende bioboerin deelt haar kennis graag met anderen en ze geeft wekelijks gratis publiciteitstips op haar website Nickypent.nl. De gratis mediasessie over free publicity vindt plaats op dinsdag 8 maart van 10.00 tot 13.00 uur in de workshopruimte bij Egg-tivity, het pluimveebedrijf van Nicky Corts en haar man aan de Trambaanweg 6 in Havelte. Koffie en thee zijn gratis. Mannen zijn ook welkom, maar zij betalen het normale tarief van 47 euro exclusief btw. Er is plek voor maximaal zestien deelnemers.

Opgeven via http://www.vidm.nl/seminars.php of rechtstreeks bij Nicky via nicky@nickypent.nl.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.