abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Plus Artikelen
Havelte - Een jaar later dan oorspronkelijk de bedoeling, maar vanaf don...
Ruinen - Nog maar een paar jaar geleden leek de toekomst van het zwembad...
Eesveen – Het begon enkele weken geleden met een terloopse opmerking v...
Staphorst - Het was vorige week woensdag Boomfeestdag én Biddag voor G...
Westerveld

Bioboer serveert kerstmaaltijd in de stal

Geplaatst op maandag 19 december 2016 14:16
  • Kerstdiner in de stallen bij bioboer Jan Steenbergen. © Jan Steenbergen

  • Kerstdiner in de stallen bij bioboer Jan Steenbergen. © Jan Steenbergen

  • Kerstdiner in de stallen bij bioboer Jan Steenbergen. © Jan Steenbergen

  • Kerstdiner in de stallen bij bioboer Jan Steenbergen. © Jan Steenbergen

  • Kerstdiner in de stallen bij bioboer Jan Steenbergen. © Jan Steenbergen

  • Kerstdiner in de stallen bij bioboer Jan Steenbergen. © Jan Steenbergen

pinterestmail

Ansen - Ongeveer negentig mensen schoven zaterdag aan de lange tafels aan, tussen koeien en ezels in een verwarmde en versierde stal bij bioboer Jan Steenbergen in Ansen.

De gasten en Jozef, Maria en hun kindeke kwamen voor een culinaire 4-gangen happening met centraal daarin puur biologisch vlees. Tartaar van het Wagyu rund, een hoofdgerecht met  roast van Wagyu, een tussengerecht met soep van Parmezaanse kaas een rolletje Berkshire varken, gehakt, ham, en een wit dessert van zes smaken, maakten het diner helemaal rond. 

Wijn, rosé en rood van bio wijnhuizen in en rond streek Navarra in Spanje kwamen op tafel. Het was de wijnkeus van sommelier en biowijn-inkoper Frank Rozendaal. De keuken stond onder leiding van Rob van der Velde van Spice Food en Rentables. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.