abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Plus Artikelen
Zuidwolde - Honderden en misschien wel een paar duizend vrouwen en meisj...
Meppel / Balkbrug - In zeven dagen tijd ruim 7.000 kilometer door Scandi...
Rouveen - Inwoners uit Staphorst van 18 jaar en ouder mogen bepalen wat ...
Meppel - Behalve haar diploma van de opleiding Producten, Installeren en...
Westerveld

Bioboer serveert kerstmaaltijd in de stal

Geplaatst op maandag 19 december 2016 14:16
  • Kerstdiner in de stallen bij bioboer Jan Steenbergen. © Jan Steenbergen

  • Kerstdiner in de stallen bij bioboer Jan Steenbergen. © Jan Steenbergen

  • Kerstdiner in de stallen bij bioboer Jan Steenbergen. © Jan Steenbergen

  • Kerstdiner in de stallen bij bioboer Jan Steenbergen. © Jan Steenbergen

  • Kerstdiner in de stallen bij bioboer Jan Steenbergen. © Jan Steenbergen

  • Kerstdiner in de stallen bij bioboer Jan Steenbergen. © Jan Steenbergen

pinterestmail

Ansen - Ongeveer negentig mensen schoven zaterdag aan de lange tafels aan, tussen koeien en ezels in een verwarmde en versierde stal bij bioboer Jan Steenbergen in Ansen.

De gasten en Jozef, Maria en hun kindeke kwamen voor een culinaire 4-gangen happening met centraal daarin puur biologisch vlees. Tartaar van het Wagyu rund, een hoofdgerecht met  roast van Wagyu, een tussengerecht met soep van Parmezaanse kaas een rolletje Berkshire varken, gehakt, ham, en een wit dessert van zes smaken, maakten het diner helemaal rond. 

Wijn, rosé en rood van bio wijnhuizen in en rond streek Navarra in Spanje kwamen op tafel. Het was de wijnkeus van sommelier en biowijn-inkoper Frank Rozendaal. De keuken stond onder leiding van Rob van der Velde van Spice Food en Rentables. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.