abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Fietshelm
Het wordt steeds drukker en gevaarlijker op het fietspad: e-bikes, racefietsers, fietsers met de mobiele telefoon in de hand. Daardoor gebeuren er meer ongelukken met fietsers. In 2017 vielen voor het eerst meer dodelijke slachtoffers op de fiets dan in een auto. Onze stelling: het dragen van een fietshelm moet verplicht worden.
dossiers
Isala wil in Meppel een nieuw ziekenhuis gaan bouwen. Het nieuwe ziekenh...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Plus Artikelen
Meppel - De gemeenteraad heeft ingestemd met de stedebouwkundige randvoo...
Meppel - ‘Het is niet netjes dat je partijen opzadelt met financiële ...
Meppel - RTV Meppel krijgt 5.000 euro van de gemeente Meppel voor het ma...
Meppel - Met het huidige verbruik van energie en mogelijkheden tot opwek...
Westerveld

Gezellig ‘Feest in Winterland’ tijdens Sfeervol Diever

Geplaatst op donderdag 6 december 2018 08:36
  • De organisatoren van Sfeervol Diever. Van links naar rechts: Jessica Mols, Ruwan Berculo, Harry Oosterveen (zittend op stoel), Monique Smidt, Jeanet Sjabbens. © Marius Visser

pinterestmail

Diever - De zevende editie van Sfeervol Diever wordt zaterdag tussen 18.00 en 22.00 uur een gezellig ‘Feest in Winterland’. Ruim 50 Dieverse ondernemers laten zich zien, in eigen huis of zijn te gast bij een collega-ondernemer. In de straten, op en rond de Brink en in de J.T. Seinenhof bruist het van de activiteiten.

Naast de deelname van een indrukwekkend aantal vertrouwde gezichten houden diverse nieuwe ondernemers open huis. Bijzondere voertuigen worden ingezet waarmee bezoekers zich gemakkelijk kunnen verplaatsen. Om de sfeer ook buitenshuis te verhogen is er op straat van alles te beleven. Er wordt muziek gemaakt door de Heeren van Diever, Advendo, het Dweilorkest uit Wapse, het muziekensemble uit Hoogeveen en de Dorfplatz Musikanten uit Vledder. Ook is er dit jaar een heuse klimwand op de Brink.

Sfeer

De Midwinterhoornblazers zorgen om 18.00 uur met heldere en warme klanken voor de opening van Sfeervol Diever bij de vijver van de J.T. Seinenhof. Tijdens Sfeervol Diever zijn er talloze verrassingen. Zo zijn er de mooie verhalen van Jans Tabak in zijn sfeervolle boerderij en worden er allerhande demonstraties en originele acties in en buiten winkels, showrooms en werkplaatsen gegeven. De Dieverse horeca doet ook mee en zorgt voor meer sfeer dan ooit. Tijdens Sfeervol Diever wordt gezorgd voor een handig overzichtskaartje met daarop alle activiteiten.

Meer info op de Facebook-pagina van Sfeervol Diever.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.