abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Plus Artikelen
Zuidwolde - Honderden en misschien wel een paar duizend vrouwen en meisj...
Meppel / Balkbrug - In zeven dagen tijd ruim 7.000 kilometer door Scandi...
Rouveen - Inwoners uit Staphorst van 18 jaar en ouder mogen bepalen wat ...
Meppel - Behalve haar diploma van de opleiding Producten, Installeren en...
Westerveld

Gezellig ‘Feest in Winterland’ tijdens Sfeervol Diever

Geplaatst op donderdag 6 december 2018 08:36
  • De organisatoren van Sfeervol Diever. Van links naar rechts: Jessica Mols, Ruwan Berculo, Harry Oosterveen (zittend op stoel), Monique Smidt, Jeanet Sjabbens. © Marius Visser

pinterestmail

Diever - De zevende editie van Sfeervol Diever wordt zaterdag tussen 18.00 en 22.00 uur een gezellig ‘Feest in Winterland’. Ruim 50 Dieverse ondernemers laten zich zien, in eigen huis of zijn te gast bij een collega-ondernemer. In de straten, op en rond de Brink en in de J.T. Seinenhof bruist het van de activiteiten.

Naast de deelname van een indrukwekkend aantal vertrouwde gezichten houden diverse nieuwe ondernemers open huis. Bijzondere voertuigen worden ingezet waarmee bezoekers zich gemakkelijk kunnen verplaatsen. Om de sfeer ook buitenshuis te verhogen is er op straat van alles te beleven. Er wordt muziek gemaakt door de Heeren van Diever, Advendo, het Dweilorkest uit Wapse, het muziekensemble uit Hoogeveen en de Dorfplatz Musikanten uit Vledder. Ook is er dit jaar een heuse klimwand op de Brink.

Sfeer

De Midwinterhoornblazers zorgen om 18.00 uur met heldere en warme klanken voor de opening van Sfeervol Diever bij de vijver van de J.T. Seinenhof. Tijdens Sfeervol Diever zijn er talloze verrassingen. Zo zijn er de mooie verhalen van Jans Tabak in zijn sfeervolle boerderij en worden er allerhande demonstraties en originele acties in en buiten winkels, showrooms en werkplaatsen gegeven. De Dieverse horeca doet ook mee en zorgt voor meer sfeer dan ooit. Tijdens Sfeervol Diever wordt gezorgd voor een handig overzichtskaartje met daarop alle activiteiten.

Meer info op de Facebook-pagina van Sfeervol Diever.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.