abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Plus Artikelen
Zuidwolde - Honderden en misschien wel een paar duizend vrouwen en meisj...
Meppel / Balkbrug - In zeven dagen tijd ruim 7.000 kilometer door Scandi...
Rouveen - Inwoners uit Staphorst van 18 jaar en ouder mogen bepalen wat ...
Meppel - Behalve haar diploma van de opleiding Producten, Installeren en...
Westerveld

Dino’s weer terug in Zwolle

Geplaatst op zondag 6 januari 2019 17:58
  • © De Oliebol

pinterestmail

Vledder – De oudejaarsvereniging 'De Oliebol' heeft een gift gedaan van 150 euro voor dierenopvang Flappus. Dat was de prijs die betaald moest worden om Dinoland zover te krijgen dat de aangifte werd ingetrokken.

Dinoland heeft er zelf nog 350 euro bijgedaan. Dat was de beloning die was uitgeloofd om de ontvreemde dino’s terug te vinden. De twee dino’s van zo'n zes meter lang en drie meter hoog waren de oudejaarsstunt van De Oliebol.

Zaterdag zijn ze na een afwezigheid van drie weken op twee diepladers weer onbeschadigd teruggebracht naar hun plekje voor de ingang van Dinoland. 'De Oliebol' vindt de stunt super geslaagd, maar attractiepark Dinoland hoopt dat dit nooit weer gaat gebeuren.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.