abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Plus Artikelen
Havelte - Een jaar later dan oorspronkelijk de bedoeling, maar vanaf don...
Ruinen - Nog maar een paar jaar geleden leek de toekomst van het zwembad...
Eesveen – Het begon enkele weken geleden met een terloopse opmerking v...
Staphorst - Het was vorige week woensdag Boomfeestdag én Biddag voor G...
Westerveld

Dino’s weer terug in Zwolle

Geplaatst op zondag 6 januari 2019 17:58
  • © De Oliebol

pinterestmail

Vledder – De oudejaarsvereniging 'De Oliebol' heeft een gift gedaan van 150 euro voor dierenopvang Flappus. Dat was de prijs die betaald moest worden om Dinoland zover te krijgen dat de aangifte werd ingetrokken.

Dinoland heeft er zelf nog 350 euro bijgedaan. Dat was de beloning die was uitgeloofd om de ontvreemde dino’s terug te vinden. De twee dino’s van zo'n zes meter lang en drie meter hoog waren de oudejaarsstunt van De Oliebol.

Zaterdag zijn ze na een afwezigheid van drie weken op twee diepladers weer onbeschadigd teruggebracht naar hun plekje voor de ingang van Dinoland. 'De Oliebol' vindt de stunt super geslaagd, maar attractiepark Dinoland hoopt dat dit nooit weer gaat gebeuren.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.