abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Plus Artikelen
Meppel - Het was april 1987 toen Klaas Jan Schoemaker het been brak van ...
Zuidwolde - Wat doe je als je eens iets speciaals voor je klanten wilt d...
Steenwijk - De Grote of Sint-Clemenskerk in Steenwijk moet een nieuw thu...
Dwingeloo - De verhuisdozen staan klaar, de muren van het kantoor in De ...
Westerveld

Wampex viert vanavond jubileum

Geplaatst op vrijdag 11 januari 2019 14:41
  • © Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Vledder - Liefst 540 sportievelingen verdeeld over 90 teams verschijnen vanavond en vannacht aan de start van de Wampex Vledder. Het is de 30e keer dat deze nachtelijke tocht vol hindernissen plaatsvindt.

De deelnemers kunnen rekenen op een zwaar parcours. Door regen in de afgelopen dagen zijn veel bospaden en landerijen zwaar te begaan. Bovendien daalt de temperatuur richting het vriespunt. In ieder geval belooft de 30e Wampex Vledder een bijzondere tocht te worden met zowel weer nieuwe uitdagingen, maar ook terugblikken op 30 jaar Wampex.

Eén ding is zeker de deelnemers moeten weer volop aan de bak in deze zeer gevarieerde editie.Ook dit jaar kent de Wampex weer een internationaal tintje. Polen maken weer de verre reis naar Vledder om de avontuurlijke nachtelijke beleving te ervaren.

Samen doen

De Wampex is een tocht van ongeveer 30 kilometer die in een team van 5 à 6 personen volbracht moet worden. De teamleden hebben elkaar daarbij keihard nodig, want het komt aan op puzzelen, doorzettingsvermogen, behendigheid en kracht. De eerste deelnemers zijn al om 17.00 uur gestart bij de brandweerkazerne in Vledder.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.