abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
ignore touch
20-02-2019 om 15:08
Giethoorn - ‘Wat ruim’ en ‘het ziet er allemaal heerlijk uit’, zo klonk het dinsdagavond in de gloednieuwe Plus ter Schure in Giethoorn.
ignore touch
20-02-2019 om 10:58
Wijster - Attero’s nieuwe Polymeren Recycling Plant (PRP) wordt op 15 maart geopend door vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans en Attero’s CEO Paul Ganzeboom.
ignore touch
12-02-2019 om 10:44
Meppel - De zaken gaan goed bij Kringloop Lua in Meppel. Dagelijks brengen veel mensen een bezoek aan de grootste kringloop van het noorden. Vanaf maart kunnen ze er ook terecht voor een heerlijke lunch, want dan opent een restaurant in het pand aan de Paradijsweg 6a.
ignore touch
11-02-2019 om 17:54
Meppel - Bij Van Dijk IJzerwaren wordt donderdag 14 februari de vernieuwde Makita shop geopend. Tijdens de opening van 15.00 tot 17.30 uur zijn er productdemonstraties. Ook is het mogelijk om zelf producten te testen. Dit onder het genot van een broodje bal en een drankje.
ignore touch
( Advertorial )
Buddha to Buddha sieraden zijn heel bijzonder om te krijgen of op te geven. Het is dan een mooi cadeautje voor feestdagen en andere speciale dagen in het leven. Deze dagen vragen om iets bijzonders. Wat is er meer toepasselijk dan een uniek sieraad uit Bali, vervaardigd van 925 sterling zilver, met kleine handgemaakte details?
ignore touch
08-02-2019 om 15:08
Ruinen - Het regionale centrum voor opleidingen en scholing in de bouw, Bouwmensen Drenthe Noord-West Overijssel (DNWO), houdt haar jaarlijkse timmerwedstrijd voor vmbo-leerlingen op 14 en 15 februari. De wedstrijd valt samen met de open dagen van het opleidingscentrum en vindt plaats aan de Kloosterstraat 12 in Ruinen.
ignore touch
06-02-2019 om 10:00
Meppel - Van niets weer iets maken. Het is de passie van Marco Petstra, eigenaar van Petstra’s Hakkenbar. De winkel voor schoenreparatie zit op 10 februari precies tien jaar in Meppel.
ignore touch
05-02-2019 om 14:39
Meppel - In Genemuiden was Kais Kledingreparatie een begrip, maar Kais en Jasim wilden daarnaast ook kleding ontwerpen en daarvoor was meer ruimte nodig. De vrienden zagen kansen in Meppel. Sinds 5 december prijken de werken van de ontwerpers in de etalage aan de Grote Akkerstraat 32.
ignore touch
( Advertorial )
B+B gelooft in mensen die flexibel inzetbaar zijn, inzetbaar vanaf één dag. Geen werk, geen kosten en dus meer rendement.
ignore touch
( Advertorial )
Een hele bekende naam in de textielbranche is M.G. van Meel. Door het hoogwaardige maar betaalbare textiel en ondergoed is dit bedrijf sinds 1953 uitgegroeid tot groothandel in textiel. Toch is M.G. van Meel opvallend modern: de kledingcollecties zijn verantwoord en duurzaam. Dit terwijl de designs fris en modern zijn en het draagcomfort is optimaal.
ignore touch
04-02-2019 om 10:30
Wapse - Een feest voor genodigden en de volgende dag een open huis de dag. Henri en Renate Otten van het gelijknamige bedrijf ‘Otten Infra’ in Wapse, pakken in het weekend van 8 en 9 februari groot uit.
ignore touch
( Advertorial )
Steeds meer mensen beginnen met een moestuin in het voorjaar. Want het is inspirerend om al vanaf het begin van het jaar je eigen groenten te zien groeien. Met een goede aanpak en de juiste zaden is het resultaat ernaar: deze groenten zijn veel smaakvoller en bovendien onbespoten.
ignore touch
01-02-2019 om 14:29
Meppel - ABN Amro is het ‘slimste bedrijf bedrijf rondom de Reest’, het team won de gelijknamige quiz donderdagavond, bij Zizo in Meppel.
ignore touch
31-01-2019 om 15:13
Meppel - Het is zo goed als zeker dat Thecla Bodewes de failliete scheepswerf Barkmeijer in Stroobos overneemt. Bodewes heeft al werven in Kampen, Meppel en Harlingen.
ignore touch
29-01-2019 om 15:05
Meppel - Ze verkocht al een paar jaar kleding en accessoires vanuit huis en via Mijn Tafel, maar nu heeft Jacqueline Woltman uit Emmen ook een échte winkel geopend in Meppel: JW Fashion.
ignore touch
( Advertorial )
Met een eigen werkblad of aanrechtblad heeft u een perfecte oplossing. U gebruikt uw ruimte optimaal en ook de stijl sluit perfect aan. Daarnaast geeft het voldoening om zelf een werkblad of aanrechtblad te monteren, niet in de laatste plaats door al het geld dat u hiermee bespaart. U kiest het beste hout uit en u zorgt voor een volwaardige afwerking.
ignore touch
24-01-2019 om 12:57
Meppel - Echte Bakker Steenbergen heeft een 5e plek behaald in de landelijke bakkerscompetitie van de Echte Bakkersgilde. Vooral de oliebollen vielen in de smaak bij de jury.
ignore touch
23-01-2019 om 13:01
Nijeveen - Nieuwe eigenaar, nieuw elan, kleine aanpassingen in de supermarkt. Maar bovenal: vertrouwde gezichten op de werkvloer en het vertrouwde concept. De Coop in Nijeveen blijft zoals de klanten gewend zijn.
ignore touch
( Advertorial )
Rood is de kleur van onder andere liefde, status, macht, moed en passie. Rood roept emotie op en is daarom de ideale kleur voor een loper bij een feestelijke gelegenheid. Een rode loper wordt al zo lang als wij ons kunnen herinneren ingezet tijdens evenementen en partijen.
ignore touch
17-01-2019 om 15:03
Dwingeloo - Fysioplus steekt de Drentse Hoofdvaart over. Stephan Manden en Monique Uneken openen nu ook in Dwingeloo een praktijk. De twee waren al gevestigd in Diever.
ignore touch
17-01-2019 om 08:30
Dwingeloo - ‘Na de overname van de Keurslagerij van Aly van der Laan hebben we het ontzettend druk gehad met de productiewerkzaamheden’, vertelt de nieuwe keurslager Henk Jan Drenth. ‘Mede dankzij goed teamwork is alles weer voorradig.’
ignore touch
16-01-2019 om 15:20
Meppel - Wie een grote angst voor spinnen heeft, van een verslaving af wil of rimpels wil verminderen, kan sinds december terecht bij het Gezondheidscentrum in Meppel. Mariska Bruinenberg helpt mensen hier aan een ‘happy body & mind’.