abonneer nu
stoel logo
UIT+Cultuur
meppelercourant.nl
19-01-2018 20:15
Godzijdank, hij is weer terug in de theaters: Niels van der Laan! En alsof dat nog niet genoeg is, keert ook Jeroen Woe weer te...
25-01-2018 20:15
Zangeres Esther Groenenberg brak door met de grote Youtube-hit ‘Oh meisje’ en leverde sindsdien drie pareltjes van albums a...
03-02-2018 20:15
Alles achter je laten en vertrekken: wie heeft er niet ooit stiekem van gedroomd? ‘VAMOS!’ is een musicalcomedy geïnspiree...
09-02-2018 20:15
Stevige grappen, rake typeringen, relativeringen en mopperige terzijdes waarbij enig welgemeend moralisme heel goed past. Erik ...
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeentera...
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeentera...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeentera...
ignore touch
12-01-2018 om 14:37
Meppel - De jaarlijkse kerstpuzzel in de bijlage Kerststad Meppel heeft bijna 1.000 oplossingen opgeleverd en nagenoeg alle puzzelaars wisten de letters op de juiste plaats te zetten. Ze kwamen daarmee tot de slogan 'Kerstsfeer Meppel'.
ignore touch
( Advertorial )
Vledder - Vledder kan zich opmaken voor zijn eigen ‘superbowl’. De Open Dag van het splinternieuwe horecacomplex het Meer heeft als hoogtepunt een publiekstrekker van internationale allure: wereldkampioen bowling Xander van Mazijk.
ignore touch
( Advertorial )
Vernieuwen, onderscheiden en een unieke beleving aanbieden, wie wil dat niet? Als je in je café of restaurant niet je eigen merk bier hebt, loop je eigenlijk alweer achter de feiten aan.
ignore touch
03-01-2018 om 15:58
Vledder - Het nieuwe horecacomplex Het Meer in Vledder opent zaterdag 13 januari met een publiekstrekker van internationale allure: wereldkampioen bowling Xander van Mazijk.
ignore touch
( Advertorial )
Lage arbeidsproductiviteit, ziekteverzuim, ontevreden medewerkers en conflictsituaties zijn een paar voorbeelden waar werkgevers tegenaan lopen. Het gevolg van deze personele risico’s zijn hoge personeelskosten.
ignore touch
( Advertorial )
Als werkgever bent u verantwoordelijk voor een goed verloop van het re-integratietraject. Werkgevers lopen er vaak tegenaan om de re-integratie van een zieke werknemer goed vorm te geven. Gewoonweg omdat er veel verplichtingen bij komen kijken.
ignore touch
29-12-2017 om 18:17
Meppel - De wintereditie van ‘Beweeg Meer In 5 weken’ bij Vitaal en in Balans gaat binnenkort van start. Het is een succesvol programma voor mensen willen werken aan een gezonde leefstijl mét blijvend resultaat.
ignore touch
29-12-2017 om 15:20
Meppel - Herenmode Piet Koopmans & Zn. heeft een grote verbouwing achter de rug. ‘Beneden in de zaak merk je er weinig van. Boven hebben we onze twee verdiepingen grondig aangepakt’, vertelt Sjouke Koopmans.
ignore touch
( Advertorial )
We gaan massaal weer naar de sportschool en gezond eten heeft prioriteit nummer één. Althans, dat zijn de goede voornemens van velen voor het nieuwe jaar en we houden ze meestal maar kort vol.
ignore touch
29-12-2017 om 11:12
Meppel - Hagedoorn Electro World gaat dit jaar nog een keer knallen in de drukste periode van het jaar, tussen kerst en oud en nieuw. Erwin Troost: ‘We hebben nu een aantal spectaculaire aanbiedingen, van onder meer het merk Bosch als witgoed.
ignore touch
29-12-2017 om 10:43
Meppel - Guus Brillen heeft tot het eind van dit jaar een leuke actie. Bij aankoop van een complete Varilux bril krijg je een fles Pink Glasses Rosé of Guus Brillen Bier en het derde glas gratis.
ignore touch
28-12-2017 om 17:36
Nieuwleusen - Altijd alles al willen weten van Tempur? Of wil je een matrascombinatie van dit merk maar zit je nog met prangende vragen? Kom dan vrijdag 29 december naar de Tempur Slaapadvies Dag bij Bos Bedden in Nieuwleusen.
ignore touch
( Advertorial )
De barre wintertijd met hevige sneeuwval in Frankrijk is inmiddels gepasseerd. Het boekingsseizoen is van start gegaan.
ignore touch
( Advertorial )
Tijdens de koude wintermaanden vliegt zo’n voorraad brandhout er doorheen. Een sfeervol vuurtje hoort bij deze gezellige dagen maar dat kost ook wat. Door een uurtje te stoken, gaan er gemiddeld 4-5 blokken brandhout doorheen; afhankelijk van het soo
ignore touch
( Advertorial )
Bowling en Restaurant Het Meer zorgt voor vuurwerk tijdens de open dag op zaterdag 13 januari. De wereldkampioen bowling komt naar Vledder!
ignore touch
( Advertorial )
Het is weer de laatste maand van het jaar. In deze tijd van het jaar bedanken veel bedrijven hun klanten en samenwerkingspartners met een relatiegeschenk. Een relatiegeschenk geven we niet zonder reden. Nee, ze hebben altijd een doel.
ignore touch
26-12-2017 om 10:57
Rogat – ‘Geen autoruiten moeten krabben, altijd droog in-en-uit de auto stappen, een gastvrije ontvangst voor bezoek; de redenen voor een mooie SeGeKo carport zijn eindeloos’, aldus Chris de Jong.
ignore touch
( Advertorial )
Het huren van een vakantiehuis in Frankrijk is altijd een goed idee, ook nu de donkere maanden zijn aangebroken. Als u altijd al eens de Dordogne of de Provence in dit jaargetijde had willen bezoeken, raden we u dat zeker aan.
ignore touch
( Advertorial )
U heeft binnenkort een evenement en u wilt dat er goed laten uitzien. Heeft u al gedacht aan een loper? In 2007 is GJ Floors gestart met de verkoop van lopers; dit bleek een groot succes. Het assortiment werd al snel uitgebreid met diverse kleuren en
ignore touch
24-12-2017 om 11:06
Zuidwolde - De Care for Women-praktijk van Amanda Oldenburger aan de Burgemeester Tonckensstraat 11 heeft een metamorfose ondergaan.
ignore touch
22-12-2017 om 09:40
Meppel - Binnenkort start de wintereditie van ‘Beweeg Meer In 5 weken’ bij Vitaal en in Balans. Een succesvol programma voor mensen willen werken aan een gezonde leefstijl mét blijvend resultaat.
ignore touch
( Advertorial )
De Feestdagen staan voor de deur. Heeft u al een mooi geschenk om te geven? Wat dacht u van Buddha to Buddha sieraden? De gehele collectie is handgemaakt en vervaardigd uit 925 sterling zilver of een combinatie van leer en een zilveren sluiting.
ignore touch
17-12-2017 om 13:04
Emmen - De startups die jaarlijks bij de Young Business Award (YBA) op het podium pitchen veroveren in raptempo de wereld met hun grenzeloze ambitie en dagen de gevestigde orde uit om te vernieuwen.