abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
In dit dossier staan alle ontwikkelingen rond de nieuwbouwwijk Nieuwveen...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
ignore touch
10-08-2018 om 09:52
Nijeveen - WVG Ontwikkeling uit Meppel ontwikkelt middenin Nijeveen aan de Burgemeester Weimalaan en Julianastraat acht twee-onder-een-kapwoningen. Energiezuinige starters- of gezinswoningen met veel leefruimte in een gezellige, bestaande buurt met volwassen groen.
ignore touch
09-08-2018 om 14:52
Meppel - Vanaf de dag dat Café de Buren aan de Grote Kerkstraat 19 geopend is, lopen de zaken goed.
ignore touch
07-08-2018 om 14:58
Meppel - Eleveld Schoenen is een goedlopende schoenenzaak voor de hele familie; jong en oud kan terecht bij Eleveld Schoenen aan de Woldstraat 44, voor een fijne en kwalitatieve schoen. ‘Het is een echt familiebedrijf, ik denk dat we ongeveer de 80 jaar aan tikken’, vertelt eigenaar Dick Eleveld enthousiast.
ignore touch
07-08-2018 om 10:19
Meppel - Stichting van het Kind heeft een cheque ter waarde van 3000 euro ontvangen van Bouwcenter Concordia. Bouwcenter Concordia heeft met medewerking van haar klanten een zomer- actie opgezet voor Stichting van het Kind.
ignore touch
27-07-2018 om 14:40
Meppel - Roel Timmerman is zondag 29 juli vijfentwintig jaar eigenaar van Bouwbedrijf Eikenaar B.V. Op 24-jarige leeftijd nam hij toen de aandelen in het bedrijf van Harm Huisman over.
ignore touch
26-07-2018 om 12:51
Zuidwolde - De nieuwe Aldi-vestiging aan de Wethouder Klunderstraat wordt vrijdag om 8.00 uur feestelijk geopend. De opening wordt verricht door wethouder Ten Kate samen met filiaalleider Gerard Sewüster.
ignore touch
( Advertorial )
Niemand is onmisbaar. Totdat je de weer de zoveelste invaller moet inwerken. Of totdat je beste verkoper maanden lang is uitgeschakeld. Dan blijkt opeens in de praktijk dat niet iedereen zo makkelijk te vervangen is. Daarom beseffen steeds meer werkgevers dat het beter is om in te zetten op duurzame inzetbaarheid.
ignore touch
24-07-2018 om 08:27
Meppel - In juni leverde Accell Nederland vijf fietsen aan de afdeling Mobiliteit & Transport van het Beroepencollege van Stad & Esch.
ignore touch
19-07-2018 om 15:53
Zuidwolde - Rabobank Het Drentse Land heeft het meubilair van Servicepunt Zuidwolde geschonken aan Taalpunt Zuidwolde.
ignore touch
( Advertorial )
Bedrijven kunnen duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers niet langer negeren. Natuurlijk was het altijd al belangrijk dat oudere medewerkers zo lang mogelijk goed bleven functioneren. Maar inmiddels zijn duurzaam inzetbare medewerkers voor bedrijven van levensbelang.
ignore touch
( Advertorial )
Een container voor plastic, restafval, gft-afval en soms ook nog voor papier. Sommige huishoudens hebben zelfs twee containers voor een afvalsoort. Een doorn in het oog, zou je denken. Zeker wanneer ze in je voortuin staan, je ertegen aankijkt vanuit het keukenraam of vanaf je terras.
ignore touch
( Advertorial )
Uit recent gepubliceerde cijfers van het Bureau Kredietregistratie in Tiel over 2017 blijkt dat het aantal kredietnemers met een betalingsachterstand op het laagste percentage uitkomt sinds 2012.
ignore touch
12-07-2018 om 09:29
Meppel Vlak na de lancering van Anne-Assist verscheen de eerste opdracht al in de inbox. Het kan snel gaan, van idee naar een eigen bedrijf. Annemarie Bennink en Annet de Ram uit Meppel zijn wat overdonderd, maar vooral enthousiast over de aanvragen die ze in korte tijd al hebben gekregen.
ignore touch
( Advertorial )
Glutenvrije pizza’s, glutenvrije hamburgers, ze bestaan allemaal. Maar hoe is het gesteld met het aanbod glutenvrije producten op (food)festivals? Festivals zijn populairder dan ooit, maar is de ‘gluut’ er wel goed vertegenwoordigd?
ignore touch
11-07-2018 om 11:26
Meppel - De Zuivelhoevewinkel in de Hoofdstraat in Meppel is maandag uitgeroepen tot Beste Zuivelhoeve van Nederland.
ignore touch
11-07-2018 om 09:14
Regio - Het aantal failliet verklaarde bedrijven is opnieuw gedaald. In juni 2018 zijn er in heel Nederland 11 bedrijven minder failliet verklaard dan in mei, meldt het CBS. Het aantal faillissementen van bedrijven en instellingen (exclusief eenmanszaken) daalde van 259 in mei naar 248 in juni.
ignore touch
05-07-2018 om 16:35
Meppel - Met de heropening van de verbouwde Aldi en de tijdelijke invulling van ook het laatste pand met Tasty Tea, is winkelcentrum Koedijkslanden klaar om het 1-jarig bestaan op zaterdag 7 juli groots te vieren.
ignore touch
( Advertorial )
Een van de meest voorkomende leendoelen is de auto. Vroeger veelal in de traditionele vorm van een persoonlijke lening en tegenwoordig is daar het leasen van een auto bijgekomen. Maar waar zitten nu de verschillen?
ignore touch
03-07-2018 om 16:47
Meppel - De broers Edwald en Michel van Kampen staan zaterdag stil bij de officiële opening van hun fietsenwinkel Veloto in winkelcentrum Koedijkslanden. De winkel draait al vanaf maart en blijkt een goede zet. ‘De eerste maanden zijn ontzettend druk geweest’, zegt Edwald van Kampen.
ignore touch
03-07-2018 om 12:24
Nijeveen - Bonbonatelier A3 (voorheen Chocolade&zo) in Nijeveen sluit na elf jaar de deuren. Jeroen en Agnes Kikkert concentreren hun werkzaamheden in hun pand in Hattem.