abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeentera...
ignore touch
22-06-2018 om 18:21
Meppel - De Aldi-vestiging aan het van Oldenbarneveldplein in Meppel werd vanmorgen feestelijk heropend door filiaalleidster Janet Benak. ‘Wij zijn als team bijzonder trots op deze mooie, vernieuwde winkel’, zegt ze.
ignore touch
20-06-2018 om 14:49
Frederiksoord - Een bijzondere ballonvaart maandagavond voor ballonvaarder Yke Visser uit Frederiksoord. Aan hem de eer om de nieuwe luchtballon van het tegenwoordig in Nijensleek gevestigde Bats Uitzendburo voor het eerst het luchtruim in te sturen. Met in de mand naast de ballonvaarder zelf, het complete team van het uitzendburo.
ignore touch
18-06-2018 om 16:10
Leeuwarden - Dina Boonstra vertrekt per 1 augustus 2018 als algemeen directeur bij NDC mediagroep. Ze gaf vier jaar leiding aan de noordelijke uitgeverij, die gedurende deze periode in rustiger vaarwater is beland.
ignore touch
( Advertorial )
Iedereen kan golfen. Kinderen, hun ouders, maar ook opa's en oma’s. Golfen kan ook overal worden beoefend. Het is namelijk ook een populaire activiteit in de vakantie. De zogenaamde ‘golftrips’ zitten al een aantal jaar in de lift, zeker nu de economie weer aantrekt.
ignore touch
14-06-2018 om 15:12
Meppel - Sinds Domino’s Pizza aan de Prinsengracht 13 in Meppel is overgenomen door Omid Bahadori kunnen klanten hun pizza sneller en lekkerder verwachten. ‘Verser krijg je het niet.’
ignore touch
13-06-2018 om 18:26
Meppel - De Voedselbank in Meppel heeft van de Urker Vishandel van Slooten de eerste nieuwe haring ontvangen.
ignore touch
12-06-2018 om 08:42
Meppel - Hagedoorn Electro World Meppel bestaat 35 jaar. Eigenaren Erwin Troost en Gerko Kwant vieren dat met een megazijnverkoop.
ignore touch
08-06-2018 om 21:23
Meppel - De Aldi-vestiging aan het Rembrandtplein in Meppel vierde vanochtend feestelijk de heropening.
ignore touch
( Advertorial )
Je tuin is heerlijk om van te genieten, maar soms wordt het werk je iets te veel. Of je wilt wel eens wat anders, maar weet niet precies hoe en wat.
ignore touch
( Advertorial )
Rolgordijn, lamellen, houten shutters, enig idee hoeveel typen binnenzonweringen er zijn? Een hoop. Maar welke merken zijn goed? Wij zetten de favorieten voor je op een rij.
ignore touch
05-06-2018 om 15:28
Meppel - Formule 1-liefhebbers in Meppel en omgeving weten dat ze altijd in café Bij Willem terecht kunnen voor de races. Deze zomer kunnen zij net als de andere gasten op het vernieuwde terras zitten.
ignore touch
( Advertorial )
Het is bijna vaderdag. Ben jij nog jij je nog aan het het oriënteren op een te gek cadeau voor je vader? Heb je toevallig al aan een armband van Buddha to Buddha gedacht? Vaderdag is de perfecte dag om je vader eens flink te verwennen met een cadeau voor het leven.
ignore touch
31-05-2018 om 15:17
Meppel - Mondzorg Drenthe heeft in Meppel een nieuwe locatie geopend. De eerste patiënten zijn er al behandeld, maar op 1 juni vindt aan de Stationsweg 2 de officiële opening plaats.
ignore touch
30-05-2018 om 08:54
Meppel - ‘Easyslim.nu gaat veel verder dan afslanken’, aldus Michael Aben, franchisenemer in Meppel.
ignore touch
29-05-2018 om 10:05
Meppel - Wendy Zijlstra sprong tien jaar geleden in het diepe door Wenne ‘opnieuw te dragen merkkleding’ te openen aan het Noordeinde 20 in Meppel. Inmiddels heeft de winkeleigenaresse met zekerheid van haar hobby haar werk gemaakt.
ignore touch
( Advertorial )
Om optimaal van je tuin gebruik te kunnen maken én er van te genieten is goede tuinverlichting onmisbaar. Volgens Yvonne Kroesen van Lammert Kroesen Tuindesign hoort verlichting absoluut in je tuin thuis.
ignore touch
( Advertorial )
Het lenen van geld is van alle dag. En waar voorheen het doorlopend krediet de voorkeur had van de Nederlanders ten opzichte van de Persoonlijke lening zijn de rollen nu omgedraaid. Cijfers van de grootste kredietbemiddelaar in Nederland Becam Financieringen, tonen dat aan.
ignore touch
( Advertorial )
We hebben al mooie dagen gehad dit voorjaar en hopelijk volgen dit zomerseizoen nog vele meer. Mooie dagen om te barbecueën, gezellig samen met familie of vrienden, genieten van elkaar, van de tuin en lekker eten. Van kleine houtskoolbarbecue tot complete buitenkeuken: buiten koken en buiten eten is zeer geliefd.
ignore touch
( Advertorial )
Deze maand kopte de Volkskrant dat fietsers voor het eerst bovenaan staan bij dodelijke verkeersongevallen. En die toename komt vooral door de groeiende populariteit van de elektrische fiets.
ignore touch
22-05-2018 om 19:05
Tuk - Tuincentrum van Herwijnen aan de Bergweg heeft op dit moment volop bloeiende planten. Het is weer tijd om te genieten van kleur in de tuin. Rijkelijk bloeiende planten met vrolijke kleuren maken een tuin helemaal zomerklaar.