abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Actueel

Mediterrane weken bij Concordia Keuken & Bad

Geplaatst op dinsdag 2 april 2019 16:04
  • Concordia Meppel. © Google Maps

pinterestmail

Meppel - De komende weken zijn het mediterrane tegelweken bij Concordia Keuken & Bad in Meppel. Tijdens deze weken zijn er mooie acties in voornamelijk Italiaanse en Spaanse tegels.

In de huidige tegeltrend komen kleurige tegels met een Italiaans of Spaans design weer meer en meer voor. Daar sluit deze actie uitstekend op aan. En voor iedere kopende klant staat een lekker mediterraan pakketje klaar: met een fles wijn, olijfolie en een Italiaans kaasje. Elke tegelklant maakt bovendien ook nog eens kans op een leuke prijs aan het eind van deze actieweken. De actie loopt tot en met 30 juni.

Concordia Keuken & Bad is gevestigd aan de Zomerdijk 3b. Kijk ook op de website www.concordiakeukenenbad.nl voor meer acties.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.