abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeentera...
Actueel

De lente begint bij Timmerman

Geplaatst op donderdag 20 april 2017 14:32
  • © Benny Spin

  • Nieuw is de verkoop van buitenverlichting. Verkoper Sander van Berkum toont wat opties. © Benny Spin

pinterestmail

Ruinerwold - Het prachtige weer heeft er al voor gezorgd dat het lekker op gang komt bij Timmerman Sierbestrating, zo constateert eigenaar Henri Timmerman tevreden. Het is de tijd dat de mensen weer buiten bezig gaan.

Een mooi moment om daarop in te haken. In de vernieuwde showroom binnen zijn daarom vier voorbeeldtuinen aangelegd, waarbij het gaat om vier prijssegmenten. Namelijk een Budget tuin, Duurzaam/populair, Hoogwaardig en een tuin met Keramiek/gebakken steen.

Via deze voorbeeldtuinen is het eenvoudig om keuzes te maken. Een kleur uitkiezen die past bij jouw prijssegment doe je vervolgens buiten. Hier staat een groot aantal showborden met daarop de kleur en formaat voorbeelden, die passen bij de tuin die jij hebt gekozen.

Buitenverlichting

Behalve www.timmermansierbestrating.nl en www.timmermanbeton.nl is er een nieuwe loot aan de stam, buitenverlichting (www.buitenverlichtingvoordeel.com). Henri: 'Daar hebben we bewust voor gekozen. We merkten dat mensen de tuin vaak in een keer aanpakken. Als je het doet, kun je het beter meteen goed doen. Even een kabeltje in de grond leggen voor de stroomvoorziening en je kunt de lampen met laagspanning 12 volt zo aansluiten. Plug en play, een veilig concept. Kopers kunnen op de website, maar ook in de showroom allerlei soorten buitenverlichting bekijken. Zeker handig als je wilt weten hoe de verlichting er bij jou thuis uit komt te zien.'

Belangrijk is het streven naar optimale kwaliteit in product en service. 'We bieden praktische, klantgerichte oplossingen en denken desgewenst mee over de toepassingen van onze producten. Door het regelmatig 'verversen' van het aanbod en het ontwikkelen van interessante nieuwe productgroepen wordt er ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen in de markt.' Wekelijks zijn er andere aanbiedingspartijen, variërend van aanbiedingen in natuursteen, betonsteen, of gebakken materiaal. Deze partijen zijn altijd uit voorraad leverbaar en van een goede kwaliteit. Het motto is daarbij: `Ons voordeel wordt uw voordeel'. 'Iedere klant, groot of klein moet met een tevreden gevoel huiswaarts keren'.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.