abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Actueel

‘Beweeg Meer In 5 weken’ gaat van start

Geplaatst op vrijdag 29 december 2017 18:17
  • Dik Zantingh uit Zuidwolde blijft vitaal in balans © Artizzl Media / Peter Nefkens

pinterestmail

Meppel - De wintereditie van ‘Beweeg Meer In 5 weken’ bij Vitaal en in Balans gaat binnenkort van start. Het is een succesvol programma voor mensen willen werken aan een gezonde leefstijl mét blijvend resultaat.

 

In 5 weken tijd ervaren de deelnemers hoe ze energieker en vitaler kunnen worden en ontdekken een gezonde manier van afvallen. Dik Zantingh: ‘We dagen mensen die meer willen gaan bewegen en die willen afvallen uit om zich aan te melden. Het programma is laagdrempelig en bij Vitaal en in Balans kunnen we je ondersteunen bij verschillende vormen van bewegen: wandelen, hardlopen, training op de Elliptigo of het volgen van trainingen in de fitness gym van Vitaal en in Balans. Wij ondersteunen deelnemers om een blijvende leefstijlverandering te realiseren.'

Wat ‘Beweeg Meer In 5 weken’ van Vitaal en in Balans anders maakt dan andere programma’s is de persoonlijke aanpak. 'Deelnemers krijgen begeleiding van deskundige coaches. Iedereen krijgt een persoonlijk trainingsprogramma en een op maat gemaakt voedingsschema. De trainingsprogramma’s zijn gemakkelijk te volgen en het voedingsschema bevat kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt.'Door het gebruik van talloze variaties en een app krijg je ook nog inzicht in voeding.

Voor meer informatie en aanmelden, kijk op www.vitaaleninbalans.nl.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.