abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
In dit dossier staan alle ontwikkelingen rond de nieuwbouwwijk Nieuwveen...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Actueel

Wereldkampioen bowling bij open dag Het Meer

Geplaatst op woensdag 3 januari 2018 15:58
  • © Het Meer Vledder

pinterestmail

Vledder - Het nieuwe horecacomplex Het Meer in Vledder opent zaterdag 13 januari met een publiekstrekker van internationale allure: wereldkampioen bowling Xander van Mazijk.

De 25-jarige Nederlander, die de gouden medaille won bij het wereldkampioenschap bowlen in Las Vegas, komt naar de open dag van bowling en restaurant Het Meer op zaterdag 13 januari. Van 13.00  tot 17.00 uur geeft hij elk half uur een mini-clinic bowling. Het publiek kan ondertussen kennismaken met het revolutionaire luchtdruksysteem, de LED-lichtshow, de laatste lasersnufjes, een unieke sound- en beamershow en banen op wedstrijdformaat. Daarmee is de nieuwe bowling een primeur voor Nederland.

Feestelijke activiteiten

De aanwezigheid van Xander van Mazijk is het hoogtepunt van de feestelijke activiteiten op de open dag van Het Meer. De kersverse wereldkampioen, ook lid van het nationale bowlingteam, is de allereerste Nederlander ooit die de individuele wereldtitel in de wacht sleepte. In de spannende finale, november vorig jaar in Las Vegas, versloeg hij de Taiwanees Wu Hao Min. De Telegraaf riep Xander daarom uit tot sporter van de maand november 2017, waardoor hij in de race is voor de titel Sporter van het Jaar.

Bowling en restaurant 

Het Meer omvat naast de hypermoderne bowling ook een volledig nieuw opgetrokken à la carte restaurant. De kaart vermeldt veel streekgerechten, bereid met ingrediënten afkomstig van leveranciers die duurzaam te werk gaan. Het Meer is in meerdere opzichten duurzaam te noemen, met onder meer vloerverwarming, warmteterugwinning en een grasdak.

Vanaf zondag 14 januari is Het Meer dagelijks geopend. Een impressie van de mogelijkheden en arrangementen is al te vinden op de website of de Facebook-pagina van Het Meer. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.