abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Actueel

OVZ verovert harten in Zuidwolde

Geplaatst op Wednesday 7 February 2018 21:34
  • Marijke Scheper heet klaanten namens de Ondernemersvereniging Zuidwolde van harte welkom. © Gita Lopulisa

pinterestmail

Zuidwolde - De leden van de Ondernemersvereniging Zuidwolde zetten zich in om de harten van hun bezoekers te veroveren. Ze houden een actie in het kader van Valentijnsdag.

Valentijnsdag is de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. De Ondernemersvereniging Zuidwolde (OVZ) helpt daar graag een handje bij.  Bestuursleden Marijke Scheper van Bloem & So en Jacqueline van den Bosch van Marco Optiek hebben een mooie Valentijnsactie bedacht.
Van 7 en tot en met 13 februari kunnen klanten na hun aankoop de kassabon inleveren bij één van de deelnemende winkeliers. Deze bonnen worden op 13 februari verzameld en hieruit worden zeven prijswinnaars getrokken die kans maken op twee keer een valentijnsontbijt (verzorgd door Petite Mangerie), drie keer een Valentijnstaart van Bakkerij Drost, één keer een "love fotoshoot" bij Compleet in Beeld en een zonnebril ter waarde van € 100 bij Marco Optiek.
Kijk op de website www.ovzuidwolde.nl voor meer info over OVZ en een compleet overzicht van de deelnemende leden.

Foto : Marijke Scheper heet u namens de Ondernemersvereniging Zuidwolde van harte welkom!

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.