abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Het voormalige gebouw van Stad & Esch Zuideinde en de vroegere Zuidersch...
Actueel

LED’S BOWL! Het Meer LED Bowling competities van start

( Advertorial )
  • Bowling Het Meer © Bowling Het Meer

  • Bowling Het Meer © Bowling Het Meer

  • Bowling Het Meer © Bowling Het Meer

pinterestmail

Vanaf nu kun je in Vledder met je collega’s, vrienden, familie maar ook individueel de sterren van de hemel bowlen. In de unieke nieuwe LED Bowling van Het Meer treft je team de allerlaatste, spetterende bowlingsnufjes en banen op wedstrijdformaat. Na afloop gezellig napraten? Welkom in het eveneens gloednieuwe Restaurant Het Meer.

Competitie voor bedrijven en verenigingen

Op 14 maart start de voorjaarscompetitie voor bedrijfsteams, clubs,  verenigingen of vriendengroepje. Om de week kun je op woensdagavond  van 20.00 tot 22.30 uur deelnemen. Elk team bestaat uit 4 spelers en je speelt 3 games per avond. Er zijn 9 speelrondes, tot en met 11 juli. Er is vanaf 12 september ook een najaarscompetitie met 7 speelrondes. De competitie heeft plek voor maximaal 12 teams, dus hoe eerder je inschrijft hoe beter natuurlijk. De prijs is 10 euro p.p.

Win de Superbowl Beker en cadeaubonnen

Het bedrijfsteam dat de beste prestaties neerzet op de wedstrijdbanen van Het Meer valt uiteraard met z’n neus in de prijzen. Het kampioensteam mag de eervolle Superbowl Beker van Het Meer in ontvangst nemen. Ook zijn er diverse cadeaubonnen onder de winnaars te verdelen. Maar het gaat natuurlijk vooral om de fun en de gezelligheid. En met je collega’s bowlen werkt ook prima voor de teambuilding. Na afloop is het altijd gezellig napraten in de bar van hét spiksplinternieuwe horecafenomeen van Vledder.

Bowling Club voor particulieren

Teams van vrienden, familie maar ook bowlingfans die graag individueel de baan op gaan, kunnen vanaf nu iedere maandagavond hun bowlinghart ophalen. Vanaf 19:30 kun je bij Bowling Club Het Meer voor 10 euro p.p. 3 games bowlen. Er is ruimte voor maximaal 4 spelers per baan. Daarna is het lekker nagenieten aan de bar of in het gastvrije restaurant.

Nederlandse bowlingprimeur

Naast een compleet nieuw à la carte restaurant heeft Het Meer een voor Nederland  unieke nieuwe LED bowling. De LED-lichtshow om met je ogen van te knipperen, een revolutionair luchtdruksysteem, de laatste lasersnufjes en een spetterende sound- en beamershow maken er een ‘superbowling’ van. De banen hebben uiteraard wedstrijdformaat. Al met al is bowling Het Meer, in januari onder massale belangstelling geopend door wereldkampioen Xander van Mazijk, een primeur voor Nederland!

Reserveren en inschrijven

Reserveren voor de Bowling Club of inschrijven voor de bedrijfscompetitie kan via info@HetMeer.nl of bel Het Meer: 0521 – 38 01 55. Om verzekerd te zijn van deelname worden verenigingen en bedrijfsteams geadviseerd zich op tijd in te schrijven, vol is vol ... Welkom op de spectaculaire banen van het Meer, LED’s bowl!

Meer informatie vind je ook op de website, www.hetmeer.nl, of kijk even op de Facebook-pagina van Het Meer. Het adres is Brink 14, 8381 BE Vledder.

 

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.