abonneer nu
stoel logo
UIT+Cultuur
meppelercourant.nl
29-03-2018 20:15
Marc-Marie gebruikt alles wat hij meemaakt om er iets scherps of grappigs over te zeggen. Zijn verhalen worden ingeleid door di...
10-04-2018 20:15
Een land op drift, een onzekere natie. Als we de pessimisten mogen geloven wordt onze nationale identiteit bedreigd door moslim...
15-04-2018 14:30
Waarom zijn ongezonde dingen het lekkerst en zijn verhalen waar je slim van wordt zo saai? En waarom mag ik niet in mijn neus p...
20-04-2018 20:15
‘Westerbork Serenade’ gaat over een bijna onvoorstelbare, heldhaftige verzetsdaad, die de 24-jarige vader van Edwin de Vrie...
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeentera...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeentera...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Actueel

LED’S BOWL! Het Meer LED Bowling competities van start

( Advertorial )
  • Bowling Het Meer © Bowling Het Meer

  • Bowling Het Meer © Bowling Het Meer

  • Bowling Het Meer © Bowling Het Meer

pinterestmail

Vanaf nu kun je in Vledder met je collega’s, vrienden, familie maar ook individueel de sterren van de hemel bowlen. In de unieke nieuwe LED Bowling van Het Meer treft je team de allerlaatste, spetterende bowlingsnufjes en banen op wedstrijdformaat. Na afloop gezellig napraten? Welkom in het eveneens gloednieuwe Restaurant Het Meer.

Competitie voor bedrijven en verenigingen

Op 14 maart start de voorjaarscompetitie voor bedrijfsteams, clubs,  verenigingen of vriendengroepje. Om de week kun je op woensdagavond  van 20.00 tot 22.30 uur deelnemen. Elk team bestaat uit 4 spelers en je speelt 3 games per avond. Er zijn 9 speelrondes, tot en met 11 juli. Er is vanaf 12 september ook een najaarscompetitie met 7 speelrondes. De competitie heeft plek voor maximaal 12 teams, dus hoe eerder je inschrijft hoe beter natuurlijk. De prijs is 10 euro p.p.

Win de Superbowl Beker en cadeaubonnen

Het bedrijfsteam dat de beste prestaties neerzet op de wedstrijdbanen van Het Meer valt uiteraard met z’n neus in de prijzen. Het kampioensteam mag de eervolle Superbowl Beker van Het Meer in ontvangst nemen. Ook zijn er diverse cadeaubonnen onder de winnaars te verdelen. Maar het gaat natuurlijk vooral om de fun en de gezelligheid. En met je collega’s bowlen werkt ook prima voor de teambuilding. Na afloop is het altijd gezellig napraten in de bar van hét spiksplinternieuwe horecafenomeen van Vledder.

Bowling Club voor particulieren

Teams van vrienden, familie maar ook bowlingfans die graag individueel de baan op gaan, kunnen vanaf nu iedere maandagavond hun bowlinghart ophalen. Vanaf 19:30 kun je bij Bowling Club Het Meer voor 10 euro p.p. 3 games bowlen. Er is ruimte voor maximaal 4 spelers per baan. Daarna is het lekker nagenieten aan de bar of in het gastvrije restaurant.

Nederlandse bowlingprimeur

Naast een compleet nieuw à la carte restaurant heeft Het Meer een voor Nederland  unieke nieuwe LED bowling. De LED-lichtshow om met je ogen van te knipperen, een revolutionair luchtdruksysteem, de laatste lasersnufjes en een spetterende sound- en beamershow maken er een ‘superbowling’ van. De banen hebben uiteraard wedstrijdformaat. Al met al is bowling Het Meer, in januari onder massale belangstelling geopend door wereldkampioen Xander van Mazijk, een primeur voor Nederland!

Reserveren en inschrijven

Reserveren voor de Bowling Club of inschrijven voor de bedrijfscompetitie kan via info@HetMeer.nl of bel Het Meer: 0521 – 38 01 55. Om verzekerd te zijn van deelname worden verenigingen en bedrijfsteams geadviseerd zich op tijd in te schrijven, vol is vol ... Welkom op de spectaculaire banen van het Meer, LED’s bowl!

Meer informatie vind je ook op de website, www.hetmeer.nl, of kijk even op de Facebook-pagina van Het Meer. Het adres is Brink 14, 8381 BE Vledder.

 

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.