abonneer nu
 
...
...
...
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
De voetbalkrant 2018 is een uitgave van de Opregte Steenwijker Courant e...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
In dit dossier staan alle ontwikkelingen rond de nieuwbouwwijk Nieuwveen...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
...
Actueel

Boom uitgevers en uitgeverij De Tijdstroom bundelen hun krachten

Geplaatst op dinsdag 3 april 2018 10:25
  • Het hoofdkantoor van Boom uitgevers in Meppel. © NDC mediagroep

mail

Meppel - Uitgeverij De Tijdstroom fuseert met Boom uitgevers. Door de krachtenbundeling zal de zorgprofessional nog beter gefaciliteerd worden in haar toepassing en overdracht van hoogwaardige kennis.

De nieuwe combinatie van Boom uitgevers en De Tijdstroom stelt zich ten doel om de zorgprofessional optimaal te bedienen. In samenwerking met auteurs, redacties en overige externe relaties blijft de focus liggen op de ontwikkeling van uitgaven die zich richten op de toepassing en overdracht van hoogstaande kennis in de gezondheidszorg, wetenschap en in het onderwijs.

De Tijdstroom zal blijven uitgeven onder de eigen naam. Door de fusie wordt de positie van De Tijdstroom versterkt, met name op het terrein van elektronisch uitgeven en marketing en verkoop.

Boom uitgevers heeft met standaardwerken als de DSM-5 titels, de behandelprotocollen en de neuropsychologische handboeken een sterk fonds met onderscheidende uitgaven voor psychologen, psychiaters en andere doelgroepen binnen de GGZ opgebouwd.

De Tijdstroom is een medisch wetenschappelijke uitgeverij die zich richt op wetenschap en professionals (in opleiding) in de gezondheidszorg. De vakinformatie- en wetenschappelijke uitgaven worden gebruikt in de professionele markt en in het onderwijs door artsen, psychiaters, psychotherapeuten, psychologen, verpleegkundigen en paramedici.

Koninklijke Boom uitgevers is een zelfstandige uitgeverij die uitgeefactiviteiten ontplooit op het gebied van professie, wetenschap en educatie en heeft ongeveer 290 medewerkers die werken vanuit diverse vestigingen in Nederland.

Directeur-uitgever Nico van ’t Zet van De Tijdstroom zal tot eind 2018 aanblijven voor de begeleiding van het uitgeefprogramma en het bewerkstelligen van een goede overdracht. 

 

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...