abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Actueel

Hiab bundelt expertise en aanbod afvalbeheer en recyclingsegment

Geplaatst op vrijdag 11 mei 2018 18:05
  • Cargotec in pand Hiab Hesselingen © Frens Jansen

pinterestmail

Meppel - Hiab, onderdeel van Cargotec en wereldwijd leider laad- en lossystemen voor het wegtransport, bedient al vele jaren klanten in de afvalbeheer- en recyclingindustrie met zijn apparatuur.

In een sector waar efficiëntie, betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid van groot belang zijn, laat Hiab zijn uitgebreide aanbod zien op IFAT, de toonaangevende handelsbeurs voor milieutechnologieën. 

'De wereld verandert met meer regelgeving over hoe en wanneer je afval kunt inzamelen. Bij Hiab willen we onze klanten helpen bij het "verbinden van de punten" in afvalverwerking en recycling: van de inzamelingspunten naar afvaloverdrachtsstations, naar verwerkingscentra en daarbuiten. Daarbij het voordeel geven van één leverancier voor apparatuur zoals laad- en recyclingkranen, afneembare containers, meeneemheftrucks en laadkleppen, dit alles gecombineerd met service en onderhoud op één plek, dat maakt dat onze klanten zich op hun eigen activiteiten kunnen richten', aldus Adi Hambiralovic, Segment Manager, Waste & Recycling Management, Hiab. 

Hiab heeft een vestiging in Meppel.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.