abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Actueel

Bier XXL laat bezoekers 150 verschillende biertjes proeven

Geplaatst op zondag 20 mei 2018 15:16
  • © Slijterij Kisjes.

pinterestmail

Meppel - Bier is een beleving. Ieder glas bier heeft zijn eigen karakteristieke kleur, geur en smaak. Daarom houden slijterij Kisjes uit Meppel, slijterij Bij Bert en Rabotheater De Meenthe in Steenwijk voor de vierde keer op rij de Bier XXL.

Dit evenement vindt plaats op vrijdag 1 juni. Gedurende drie uren kun je genieten van meer dan 150 speciaalbieren. Je ontvangt tijdens de Bier XXL een eigen proefglas.

Speciaal

Dit glas kun je bij diverse stands laten vullen met de lekkerste, niet alledaagse speciaalbieren. Je kunt de speciaalbieren proeven én beleven tezamen met 'de kenners', de brouwers. Een snoepwinkel dus voor de bier liefhebber.

Wie een avond vol gezelligheid wil met extra informatie over de smaak en achtergrond van diverse speciaalbieren, kan kaartjes kopen bij slijterij Kisjes in Meppel, slijterij bij Bert Steenwijk of online of aan de kassa van Rabo theater de Meenthe in Steenwijk. Bier XXL vindt plaats in De Meenthe in Steenwijk en wordt gehouden van 19.30 tot 22.30 uur.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.