abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Actueel

Leusink Safety en Huisman overgenomen door Bonsink Aquaservice

Geplaatst op woensdag 16 mei 2018 11:09
  • © Aangeleverde foto

pinterestmail

Meppel - Leusink Safety uit Meppel en Huisman uit Zwolle zijn overgenomen door Bonsink Aquaservice in Zwartsluis.

De scheepsbenodigdheden- en watersportleverancier ‘Leusink en Huisman’ zal verdergaan onder de vlag van Bonsink Aquaservice. Particuliere klanten kunnen vanaf nu in de winkel aan de Zomerdijk in Zwartsluis terecht, zakelijke klanten zijn aan het juiste adres bij Bonsinks nieuwe bedrijfsonderdeel ‘Vessol’.

Willem-Jan en Willem Bonsink, neven en zakenpartners van elkaar, zien de overname als dé perfecte kans voor verdere groei van hun bedrijf. Willem-Jan verklaart: 'Met deze overname wordt ons assortiment een stuk groter. We kunnen nu bijvoorbeeld ook Safety-materialen zoals brandblussers en zwemvesten leveren, evenals een bredere collectie verfsystemen, vetten en smeermiddelen. Hierdoor zijn we een nóg completer adres voor klanten uit de brede regio.' Voor Bonsink heeft de overname eraan bijgedragen dat ze zich tevens specifieker gaan richten op de beroepsvaart als doelgroep. 

Willem-Jan’s compagnon Willem Bonsink verwacht dat ook de particuliere klanten veel profijt zullen ondervinden van de overname. 'Onze bestaande klanten profiteren van een breder assortiment en de klanten van Leusink en Huisman profiteren van een compleet dienstenpakket inclusief montage, technische ondersteuning, storingsdienst en inbouw op locatie.'

Sluiting 

Klanten van Leusink en Huisman kunnen op dit moment al bij Aquaservice en Vessol terecht. De vestiging van Huisman in Zwolle is inmiddels gesloten. In Meppel zal nog tot het einde van het jaar gedraaid worden.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.