abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Actueel

Fleur tuin of terras op

Geplaatst op dinsdag 22 mei 2018 19:05
  • © Foto Tuincentrum Van Herwijnen

pinterestmail

Tuk - Tuincentrum van Herwijnen aan de Bergweg heeft op dit moment volop bloeiende planten. Het is weer tijd om te genieten van kleur in de tuin. Rijkelijk bloeiende planten met vrolijke kleuren maken een tuin helemaal zomerklaar.

Met name geraniums zijn geliefde en gemakkelijke buitenplanten, maar ook fuchsia’s, knolbegonia’s en hangsurfinia’s doen het goed. En alles komt uit eigen kwekerij, dus kunnen de hele zomer mee. Ook het balkon of terras krijgen kleur met deze planten. Van Herwijnen heeft ook een uitgebreid assortiment buitenpotten. Gevuld met vrolijke buitenplanten, kunnen deze op allerlei plekken neergezet worden.

Pot-plant combinatie

Bijna alle buitenplanten zijn geschikt voor in pot en daarom zijn de meest mooie pot-plant combinaties mogelijk. Als verzorgingstip voor de zomerbloeiers geeft Tuincentrum van Herwijnen mee om uitgebloeide bloemen weg te halen en de plant af en toe wat plantenvoeding te geven. Zo kunnen groenliefhebbers de hele zomer genieten van een bloeiende plant.

tuincentrumvanherwijnensteenwijk.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.