abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Actueel

Mondzorg Drenthe opent een droomlocatie in Meppel

Geplaatst op donderdag 31 mei 2018 15:17
  • Het team kijkt uit naar werken op de nieuwe locatie. © Ebel Zandstra

pinterestmail

Meppel - Mondzorg Drenthe heeft in Meppel een nieuwe locatie geopend. De eerste patiënten zijn er al behandeld, maar op 1 juni vindt aan de Stationsweg 2 de officiële opening plaats.

Mondzorg Drenthe heeft voor deze locatie gekozen, nadat het vorig jaar de praktijk van Peter van Asselt heeft overgenomen. ‘De vorige locatie, aan de Zuiderlaan 144, werd ons te klein’, zegt tandprotheticus Tim Rolink. ‘Het is altijd al een droom van mij geweest om een praktijk in een mooi karakteristiek pand te vestigen.’ Die droom is nu voor hem uitgekomen, al was er een kleine aanpassing nodig. ‘We hadden wel als eis dat er geparkeerd kon worden. Dat hebben we gecreëerd.’ ‘Het is een fijne ruimte met veel licht’, voegt tandarts Marleen Schuurhuis eraan toe.

Vanwege zijn leeftijd is Van Asselt aan het afbouwen. Marleen Schuurhuis en Bart de Jong nemen zijn tangen en werkzaamheden over. In juli 1981 begon hij zijn tandartscarrière aan het Zuideinde 85, waarna hij in 1994 verhuisde naar gezondheidscentrum De Reest. Sinds vorig jaar valt hij onder Mondzorg Drenthe.

Specialisme in huis

Naast Meppel heeft Mondzorg Drenthe ook een vestiging in Beilen en Erica. ‘Onze assistentes werken op alle locaties’, vertelt Rolink. ‘Het is onze kracht dat we altijd overal een bezetting hebben. We hebben alle specialisme in huis, van kunstgebitten tot kronen en brugwerk.’

Het is niet zo dat de ene locatie in iets anders is gespecialiseerd dan een andere locatie. ‘Als iemand in Meppel een implantaat nodig heeft, dan komt de implantoloog uit bijvoorbeeld Beilen hiernaar toe.’ De kliniek hoopt zo te streven naar ‘kwalitatieve hoogwaardige tandheelkunde met uiteindelijk een tevreden klant’.

Bezoekers kunnen vrijdag 1 juni vanaf 18.30 het pand bezichtigen en om kennis te maken. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten voor de jeugd, zo is er een springkussen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.