abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Actueel

‘Easyslim.nu breidt uit!’

Geplaatst op woensdag 30 mei 2018 08:54
  • Van links naar rechts: Marlies Maathuis (assistente), Belinda Nagel (assistente), Michael Aben. © easyslim.nu

pinterestmail

Meppel - ‘Easyslim.nu gaat veel verder dan afslanken’, aldus Michael Aben, franchisenemer in Meppel.

‘We zien veel mensen die eerder al verschillende afslank-methodes hebben geprobeerd, sceptisch binnenkomen. Zij merken echter al snel dat Easyslim.nu werkt!’. Sinds de introductie van Easyslim.nu in 2015 door oprichtster Karin Hut, zijn er al 47 franchisevestigingen in Nederland.

Het concept sprak Michael Aben zo aan, dat hij in maart 2016 zijn eigen franchise in Zwolle begon. In oktober 2017 kwam daar de studio in Meppel bij. De start in Meppel is zo succesvol, dat hij na 6 maanden met een tweede apparaat erbij gaat werken om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Crashdieet

Michael: ‘Ons sterke punt is dat mensen niet aan een of ander crashdieet hoeven. Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel, terwijl het apparaat al het werk doet. Via ultrasound worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. Easyslim.nu is laagdrempelig, niet alleen voor mensen die fanatiek sporten en dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten.’

Easyslim.nu Meppel, Industrieweg 6A, www.easyslim.nu of (06) 27005330.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.