abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Actueel

Concordia doneert aan Stichting van het Kind

Geplaatst op dinsdag 7 augustus 2018 10:19
  • Henry van der Most van Bouwcenter Concordia (links) en Sanne Immerzeel van Stichting van het Kind (rechts). © Bouwcenter Concordia

pinterestmail

Meppel - Stichting van het Kind heeft een cheque ter waarde van 3000 euro ontvangen van Bouwcenter Concordia. Bouwcenter Concordia heeft met medewerking van haar klanten een zomer- actie opgezet voor Stichting van het Kind.

Veel klanten van Bouwcenter Concordia hebben gehoor gegeven aan deze oproep met dit grote bedrag als eindresultaat.

Veel kinderen kunnen door omstandigheden niet meer thuis wonen. Stichting van het Kind heeft als doel de 35.000 kinderen in tehuizen in Nederland een kans te geven op een mooiere toekomst.

Bijzonder

‘Het bijzondere van dit project met Bouwcenter Concordia is dat wij de opbrengst lokaal in de regio rond Meppel en omstreken gaan inzetten. Daarnaast proberen we met dit geld de kinderen de unieke mogelijkheid te geven zich aan te sluiten bij een sportclub naar keuze’, vertelt Sanne Immerzeel van Stichting van het Kind.

Commercieel directeur Henry van der Most van Bouwcenter Concordia is trots op het behaalde resultaat en heeft de cheque 31 juli overhandigd aan Immerzeel, voor het nieuwe pand van Bouwcenter Concordia in Meppel.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.