abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Actueel

Zorgeloos wonen in gezellige buurt in Nijeveen

Geplaatst op vrijdag 10 augustus 2018 09:52
  • Een impressie van de toekomstige woning. © WVG Ontwikkeling

pinterestmail

Nijeveen - WVG Ontwikkeling uit Meppel ontwikkelt middenin Nijeveen aan de Burgemeester Weimalaan en Julianastraat acht twee-onder-een-kapwoningen. Energiezuinige starters- of gezinswoningen met veel leefruimte in een gezellige, bestaande buurt met volwassen groen.

Op fietsafstand zijn de bossen van Havelte, het merengebied van Wanneperveen en Giethoorn, en ook alle stedelijke voorzieningen zijn dichtbij, want Meppel en Steenwijk zijn goed te bereizen.

De woningen

De twee-onder-een-kapwoningen zijn verrassend ruim en onderhoudsvriendelijk. Beneden treft de kijker een ruime woonkamer met open keuken aan, op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en badkamer te vinden en een vaste trap gaat naar de royale zolder. De woning is voorzien van sanitair van Villeroy & Boch, vloerverwarming op de begane grond en PV-panelen op het dak. In de tuin staat een fietsenberging.

Kortom: een compleet huis voor een aantrekkelijke verkoopprijs vanaf 225.000 euro, vrij op naam. Bovendien zijn er uitgebreide keuzemogelijkheden, zoals een slaap- en badkamer op de begane grond. De verkoop is gestart en de eerste woningen zijn inmiddels verkocht.

Informatie

Van Ditshuizen Makelaardij o.g. uit Meppel is bereikbaar via: tel. 0522- 746021 of mail naar info@vanditshuizen.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.