abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
In dit dossier staan alle ontwikkelingen rond de nieuwbouwwijk Nieuwveen...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
In de nacht van woensdag 31 oktober op donderdag 1 november ontstond er ...
Actueel

Regiobank De Wijk viert eerste lustrum

Geplaatst op donderdag 6 september 2018 20:15
  • © Benny Spin

pinterestmail

De Wijk - De Regiobank in De Wijk bestaat vijf jaar en dat werd donderdagmiddag gevierd met een klein feestje.

De medewerkers Helen Hogenhorst, Henry Jansen, Hilco de Jonge en Rob van Noort hadden de slingers opgehangen en ontvingen de belangstellenden met koffie en lekkernijen.

De afgelopen jaren werden vele nieuwe klanten verwelkomd, vertelt Helen Hogenhorst. ‘We zijn de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid. We hopen dat we dit de komende jaren kunnen doorzetten’.

De kracht van de Regiobank is dat de mensen hier zo naar binnen kunnen lopen. Voor het openen van een spaarrekening, contant geld storten of opnemen, of uitleg over internetbankieren en werken met de app.  ‘En het zijn niet alleen ouderen die hier gebruik van maken, we zien ook steeds meer jongeren binnenstappen’. 

'Ook voor een advies op het gebied van hypotheken, schadeverzekeringen, lenen is iedereen van harte welkom bij de Regiobank', vertelt Rob van Noort. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.