abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Actueel

Regiobank De Wijk viert eerste lustrum

Geplaatst op donderdag 6 september 2018 20:15
  • © Benny Spin

pinterestmail

De Wijk - De Regiobank in De Wijk bestaat vijf jaar en dat werd donderdagmiddag gevierd met een klein feestje.

De medewerkers Helen Hogenhorst, Henry Jansen, Hilco de Jonge en Rob van Noort hadden de slingers opgehangen en ontvingen de belangstellenden met koffie en lekkernijen.

De afgelopen jaren werden vele nieuwe klanten verwelkomd, vertelt Helen Hogenhorst. ‘We zijn de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid. We hopen dat we dit de komende jaren kunnen doorzetten’.

De kracht van de Regiobank is dat de mensen hier zo naar binnen kunnen lopen. Voor het openen van een spaarrekening, contant geld storten of opnemen, of uitleg over internetbankieren en werken met de app.  ‘En het zijn niet alleen ouderen die hier gebruik van maken, we zien ook steeds meer jongeren binnenstappen’. 

'Ook voor een advies op het gebied van hypotheken, schadeverzekeringen, lenen is iedereen van harte welkom bij de Regiobank', vertelt Rob van Noort. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.