abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Actueel

Healey menswear opent deuren aan de Woldstraat

Geplaatst op maandag 8 oktober 2018 17:09
  • Tijdens de opening van het nieuwe pand nam John Beunk van Healey Menswear een nieuwe poster in ontvangst. © Healey Menswear

  • Healey menswear. © Gerda Kouwenhoven

pinterestmail

Meppel - Het was even aanpoten, maar de verhuizing van Healey menswear van de Hoofdstraat naar de Woldstraat is binnen een week gerealiseerd. Dat is gelukt dankzij de hulp van medewerkers, familie en vrienden.

Eigenaar John Beunk heeft in zijn nieuwe pand aan de Woldstraat 38 een sfeervolle kledingwinkel ingericht. De rode loper lag na de opening uit voor mensen die een kijkje wilden nemen in de nieuwe winkel. Beunk zelf werd door familie verrast met een nieuwe poster en viltjes waarop hij zelf staat afgebeeld.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.