abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Actueel

Concordia houdt duurzame demodag

Geplaatst op donderdag 11 oktober 2018 14:19
  • Concordia Meppel staat op zaterdag 20 oktober in het teken van duurzaamheid. © Google Maps

pinterestmail

Meppel - Water besparen tijdens het douchen, koken zonder afzuigkap en alles over het gemak van de stoomoven. Tijdens de duurzame demodagen van Concordia Keuken & Bad worden de nieuwste en meest duurzame snufjes uitgebreid gedemonstreerd.

Duurzaam

Concordia Meppel staat op zaterdag 20 oktober in het teken van duurzaamheid. Leveranciers, koks en andere specialisten staan die dag klaar om uitleg en demonstraties te geven. Duurzaam douchen is een bijzondere innovatie in badkamerland. Door gebruik van de Upfall Shower wordt 90 procent minder water gebruikt tijdens het douchen en dat scheelt veel energie en geld. Bij Concordia Keuken & Bad wordt uitgelegd hoe deze douche werkt. Ook de Sunshower staat deze dag centraal. Die geeft naast een fijne douchebeurt ook licht- en warmtetherapie en is daarmee goed voor huid, spieren en gewrichten. Bij aankoop op 20 oktober wordt de Sunshower gratis gemonteerd.

Advies

EQ Zero geeft gratis advies over zonneboilers, zonnepanelen en warmtepompen. Een kok maakt de lekkerste gerechtjes op een Bora kookplaat met ingebouwde afzuiger en laat zien hoe de stoomoven werkt. Ook de stoomoven wordt gratis gemonteerd bij aankoop op de demodag. Bezoekers kunnen hun eigen badkamer tekenen en ervaren hoe het is om in deze badkamer te staan. Saninet komt met een speciale presentatie naar Meppel.

Tijdens de duurzame innovatieweken van Concordia Keuken & Bad wordt bij aankoop van een keuken of badkamer een waterfiltersysteem cadeau gegeven. Deze aanbieding is tot en met 31 december geldig.

Concordia is te vinden aan de Zomerdijk 3B in Meppel. Voor meer informatie: www.concordiakeukenenbad.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.