abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Actueel

Aquaservice neemt Boatmax Leeuwarden over

Geplaatst op dinsdag 27 november 2018 08:17
  • Aquaservice, de watersportwinkel en technische specialist uit Zwartsluis. © Persfoto Aquaservice

pinterestmail

Zwartsluis - Aquaservice, de watersportwinkel en technische specialist uit Zwartsluis neemt Boatmax uit Leeuwarden over. Hiermee biedt Aquaservice de klanten van Boatmax een prima alternatief in de Kop van Overijssel nu de toonaangevende Friese watersportwinkel per direct haar deuren sluit.

Aquaservice-eigenaar Willem Bonsink legt uit: “We nemen het volledige klantenbestand van Boatmax over. Nu zij niet meer naar een fysieke winkel kunnen in Leeuwarden, nodigen we hen van harte uit in Zwartsluis. Ook wij hebben 1500 m2 watersportplezier in de aanbieding.” Bang om naast hun favoriete producten te grijpen, hoeft niemand te zijn. De volledige voorraad van Boatmax verhuist namelijk mee naar de Kop van Overijssel. 

Afstand geen belemmering

Mede-eigenaar Willem-Jan Bonsink: “Zo snijdt het mes aan twee kanten. Zowel onze bestaande als nieuwe klanten kunnen we een nog uitgebreider assortiment bieden.” Voor wie de afstand naar de Kop van Overijssel een belemmering vormt, biedt Aquaservice een passende oplossing. “We integreren alle producten van Boatmax in onze webshop en bezorgen op locatie. Waar nodig bieden we zelfs ter plekke de benodigde service”, stelt Willem. 

Keuze voor groei

Met de voortzetting van het grootste deel van Boatmax’ dienstverlening en de uitbreiding van het verzorgingsgebied naar Friesland, versterkt Aquaservice haar positie opnieuw. Dit voorjaar nam de watersportwinkel en technische specialist uit Zwartsluis ook de watersportwinkels van Leusink uit Meppel en Huisman uit Zwolle al over. Door nadrukkelijk te kiezen voor groei breekt Aquaservice met de landelijke trend waarbij veel watersportwinkels verdwijnen. 

Meerwaarde bieden

“We geloven in onze strategie om een compleet adres te zijn voor klanten uit de brede regio”, vertelt Willem-Jan. “We ontvangen zeer positieve reacties van de klanten van Leusink en Huisman die we sinds mei van dit jaar bedienen. Daarom zijn we ervan overtuigd dat ook de klanten van Boatmax enthousiast zullen zijn over onze meerwaarde: een breed assortiment topmerken in combinatie met bezorging, onderhoud, reparatie en service op locatie. We nodigen iedereen van harte uit om dat ook zelf te gaan ervaren.” 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.