abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Actueel

WinterDroom, het gezinsuitje voor december

( Advertorial )
  • © Eigen foto

  • © Eigen foto

  • © Eigen foto

  • © Eigen foto

  • © Eigen foto

pinterestmail

Duizenden lichtjes ophangen, decorplannen uitwerken en op zoek naar leuke standhouders. Na maanden van voorbereiden is de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest er weer helemaal klaar voor.

Van 7 tot en met 26 december kunt u in dit overdekte park de ultieme ‘WinterDroom’ beleven. Dit jaar is het winterspektakel met tien kaarsjesavonden, veertig kerstmarktkraampjes en de bijzondere expositie ‘Arts of Nature’ grootser dan ooit! 

Droomwerelden 

Zodra u WinterDroom binnenstapt wordt u betoverd door de behaaglijke warmte, de sfeervolle junglegeluiden en de herkenbare geur van dennengroen. Pittoreske huisjes, fonteinen en bruggetjes zijn sfeervol verlicht, in de vlindertuin fladderen talloze vlinders en de kinderen hebben de dag van hun leven met het voeren van de exotische dieren en spelen in het Mangrovebos Speelparadijs. Extra speciaal dit jaar is de expositie ‘Arts of Nature’, bestaande uit veertig bijzondere natuursculpturen uit Indonesië. 

Overdekte kerstmarkt 

Wie op zoek is naar die echte ouderwetse, gezellige en warme kerstsfeer kan een workshop bloemschikken volgen, met het gezin meespelen met de ‘Jungle all the way-show’ of lekker shoppen op de gratis toegankelijke kerstmarkt (7 tot en met 23 december). Dit jaar zijn er meer dan veertig kraampjes gevuld met allerlei lekkernijen, speelgoed en hebbedingetjes van wisselende standhouders. 

Kaarsjesavonden 

Een kaarsjesavond is een magische belevenis. Het is dan ook niet voor niets dat er dit jaar maar liefst tien op de agenda staan. Op za. 8, zo. 9, do. 13, vr. 14, za. 15, zo. 16, do. 20, vr. 21, za. 22 en zo. 23 december komen om 17.00 uur de kerstelfjes tevoorschijn om duizenden kaarsjes en lampjes te ontsteken in het park en treden er swingende kerstkoren op. Het gehele park inclusief kerstmarkt is op deze tien avonden geopend tot 21.00 uur. Een kaartje voor kaarsjesavond kost € 6,50 voor volwassenen en kinderen van 4 t/m 12 jaar betalen € 5,00. Kinderen tot en met 3 jaar en bezoekers met een geldig dagentreebewijs hebben gratis toegang tot de kaarsjesavonden. 

Kerstvakantie 

De Orchideeën Hoeve is ook op Eerste en Tweede Kerstdag en in de kerstvakantie geopend, behalve op nieuwjaarsdag. Tot en met 6 januari blijft het tropische park versierd en zijn er tal van leuke activiteiten zoals de spannende show ‘Eten of gegeten worden?!’ en de gratis speurtocht ‘Freek Ducks Talentenjacht’.  

Kijk voor het volledige programma, entreeprijzen en openingstijden op www.orchideeenhoeve.nl.

Adres
De Orchideeën Hoeve 
Oosterringweg 34
8315 PV Luttelgeest
tel: 0527 – 20 28 75

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.