abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Actueel

Veloto geeft korting tijdens Kerstmarkt-actie

Geplaatst op vrijdag 14 december 2018 09:22
  • Michel (links) en Edwald (rechts) staan aan het roer van Veloto. © Frens Jansen

pinterestmail

Meppel – Bij Veloto aan het Rembrandtplein in Meppel krijgen klanten op 15 en 16 december korting op nieuwe en gebruikte fietsen en e-bikes.

De kortingen kunnen tijdens deze speciale Kerstmarkt-actie oplopen tot wel 25 procent. E-bikes zijn verkrijgbaar vanaf 895 euro. Bij aflevering van een gebruikte e-bike wordt altijd een nieuwe accu geleverd, met 2 jaar garantie.

Bij de fietsenspeciaalzaak in de Koedijkslanden kunnen mensen terecht voor merken als Qwic en Cortina. Het assortiment is breed, want naast de reguliere fietsen en e-bikes, biedt Veloto ook bijbehorende accessoires en reparaties. Ook wordt er een gunstige inruilprijs geboden voor de ‘oude’ fiets.

Voor meer informatie: www.veloto.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.