abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Actueel

Restaurant De Loohoeve in Schoonloo krijgt Michelinster

Geplaatst op maandag 17 december 2018 12:30
  • Marleen en Jeroen Brouwer © De Loohoeve

pinterestmail

Schoonloo - Restaurant De Loohoeve in Schoonloo heeft maandag in het DeLaMar Theater in Amsterdam een Michelinster gekregen.

Michelinsterren worden alleen uitgereikt aan de allerbeste restaurants. De bijeenkomst begon met een klein optreden van Ellen ten Damme, oorspronkelijk uit Roden.

‘We zitten op een prachtige plek. Als je op een bepaald niveau kookt, dan komen ze vanzelf wel’, aldus eigenaar Jeroen Brouwer. 

Marleen en Jeroen Brouwer hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze een sterrenrestaurant in Schoonloo ambiëren. Afgelopen jaar zijn zeker twee inspecteurs van de Michelingids langs geweest. En ook de hoofdinspecteur van het befaamde sterrenrestaurant-spektakel zou in De Loohoeve hebben gedineerd.

Marleen Brouwer werd begin deze maand nog uitgeroepen tot ‘Gastvrouw van het Jaar’, een prijs van GaultMillau, één van de toonaangevende restaurantgidsen van Nederland.. En begin dit jaar won het restaurant uit Schoonloo op de Horecava in Amsterdam De Gouden Koksmuts. 

Restaurant De Vlindertuin in Zuidlaren behield haar Michelinster.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.