abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Actueel

LEEF Meppel is genomineerd voor StoryTelling Awards

Geplaatst op dinsdag 18 december 2018 10:47
  • Het team van LEEF. © Henk van Lambalgen Photography

pinterestmail

Meppel - LEEF Meppel is één van de tien genomineerde bedrijven in de categorie ‘kleine zelfstandige’ voor de StoryTelling Awards. Vorig jaar won LEEF in de categorieën ‘kleine zelfstandige’ en ‘sustainable leader’.

Door middel van persoonlijke aandacht, storytelling en een goede kop koffie doet LEEF vanaf de eerste dag haar best om de klant een unieke winkelbeleving te bezorgen. Daarom won het vorig jaar al de prijs in de categorie ‘kleine zelfstandigen’.

De sustainable leader award werd ook binnengesleept, omdat het vooruitstrevend is op het gebied van duurzaamheid. Zo verkopen ze gerecyclede jeans, haaraccessoires gemaakt van reststoffen en sieraden die eerlijk gemaakt worden door mensen in Nepal. ‘Volgens ons kan je klein beginnen om de wereld ietsje duurzamer en mooier te maken, dat proberen wij ook in de winkel’, zegt eigenaresse Alinde Hekman.

StoryTelling Awards

De StoryTelling Awards worden uitgereikt aan retailers die er in slagen om een optimale winkelbeleving neer te zetten. Dat houdt in dat de winkel de klanten moet kunnen voorzien van service, advies en informatie over de achtergrond van hun merken. Door de komst van internet wordt dit steeds belangrijker.

De Storytelling Award is een onderdeel van Dutch Retail Experience Awards van Goodbrandz. De genomineerden zijn beoordeeld door een professionele vakjury. Hierbij werd gelet op vijf criteria; totale winkelbeleving, authentiek merkenpakket, service, combinatie online en offline en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De winkel met de meeste stemmen en de beste beoordeling van een mystery shopper wint. Stemmen kan tot 31 december op http://hellopresto.com/go/good-brandz-storytelling-awards-2019.

  • gallerij afbeelding

    Het team van LEEF. © Henk van Lambalgen Photography

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.