abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Actueel

Advocaten gaan samenwerking aan

Geplaatst op donderdag 10 januari 2019 13:10
  • Trea Meier, Ruth Olie-Hallmans en Judith Veldhuis-Lampe. © Persfoto

pinterestmail

Meppel - Sinds 1 januari is in de Gasfabriek Meppel (in de voormalige Hummelschool) het advocatenkantoor van Hallmans advocaten & mediators gevestigd.

Het voormalige familierechtkantoor krijgt versterking van mr. Judith Veldhuis-Lampe, die bedreven is in het ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Judith is sinds het jaar 2000 advocaat en sinds 2007 gevestigd in Meppel. Meppel bevalt haar zo goed, dat ze ook de nieuwe samenwerking hier is aangegaan.

De advocaten zijn gespecialiseerd in de rechtsgebieden waarbinnen ze werkzaam zijn. Alle drie zijn bovendien mediator en daardoor in staat om conflicten om te buigen tot oplossingen wanneer een procedure niet noodzakelijk is.

Mocht een procedure onontkoombaar zijn dan is de ruime ervaring, de (bundeling) van kennis en het uitgebreide netwerk een krachtige basis waarin het beste resultaat bereikt kan worden voor de cliënt. Ruth vertelt: ‘Met behoud van de voordelen van een klein kantoor (korte lijnen voor de cliënt) bieden we de flexibiliteit en expertise van een groter kantoor. We hebben er zin in.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.