abonneer nu
 
...
...
...
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
De voetbalkrant 2018 is een uitgave van de Opregte Steenwijker Courant e...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
In dit dossier staan alle ontwikkelingen rond de nieuwbouwwijk Nieuwveen...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
...
Actueel

Kookstudio DinerItalia verhuist naar de Gasfabriek

Geplaatst op woensdag 5 januari 2011 17:55
mail

MEPPEL – Kookstudio DinerItalia uit Meppel verhuist begin dit jaar, op initiatief van architect Arnoud Olie van Bureau B+O Architecten, naar de Gasfabriek. De werkzaamheden in het ‘Zuiveringslokaal’ van de Gasfabriek zijn bijna afgerond en wordt vanaf deze maand in gebruik genomen.

Het ‘Zuiveringslokaal’ is veranderd in een multifunctionele ruimte, waar in een authentieke sfeer presentaties, feesten, vergaderingen en exposities kunnen plaatsvinden. Beatrice Onorini en Alessia Coletti zullen in de ruimte, tijdens kooklessen en workshops, de geheimen van de Italiaanse keuken blootleggen. Beide dames zijn opgegroeid met de Italiaanse cultuur en gewoonten en deze verschillen nogal met die van de Nederlanders. De komst van DinerItalia past perfect in de cultuur van de Gasfabriek, aldus Arnoud Olie.

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...