abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Actueel

Van Dijk IJzerwaren opent vernieuwde Makita shop

Geplaatst op maandag 11 februari 2019 17:54
  • Van Dijk IJzerwaren. © Google Maps

pinterestmail

Meppel - Bij Van Dijk IJzerwaren wordt donderdag 14 februari de vernieuwde Makita shop geopend. Tijdens de opening van 15.00 tot 17.30 uur zijn er productdemonstraties. Ook is het mogelijk om zelf producten te testen. Dit onder het genot van een broodje bal en een drankje.

De showroom van het populaire gereedschapsmerk Makita bij Van Dijk IJzerwaren heeft de afgelopen weken een metamorfose ondergaan. De shop heeft extra meters gekregen, waardoor er een ruimer assortiment aangeboden kan worden. Zo biedt Van Dijk naast gereedschappen voor de bouw, ook tuingereedschappen aan zoals grasmaaiers.

Van Dijk IJzerwaren is een groothandel voor de bouw en industrie, gespecialiseerd in hang-sluitwerk, bevestigingsmaterialen, gereedschappen en ijzerwaren. Ook heeft Van Dijk een uitgebreid assortiment in werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.