abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Actueel

St1centrum is specialist in dakpannen en gevelstenen

Geplaatst op woensdag 6 maart 2019 15:52
  • Peter Everts - St1centrum Meppel. © Anya Nibourg - van der Schaaf | Photo Anya

pinterestmail

Meppel - St1centrum, sinds oktober gevestigd aan het Noordeinde 31, is specialist op het gebied van gevelstenen en dakpannen. De ruime showroom biedt 400 m2 met gevelstenen en dakpannen en bevindt zich op de eerste verdieping van het pand naast de Galgenkampbrug in Meppel.

Eigenaar Peter Everts vertelt: ‘Toen ik hier met de makelaar binnen kwam voor een bezichtiging wist ik meteen dat dit een heel mooie en speciale locatie was voor St1centrum.’ Het pand kent enorm veel lichtinval. Iets wat belangrijk is om de juiste kleur van de gevelstenen en dakpannen te kunnen zien. De locatie en het uitzicht zijn uniek en kenmerkend voor Meppel. Aan het kanaal met veel bedrijvigheid op en het aan water.

Optimaal samenspel

Deze locatie, samen met de ruim 20 jaar ervaring van Peter Everts, vormt een plek voor optimale samenspel tussen de disciplines. St1centrum is de specialist en staat voor een optimale samenwerking tussen architect, aannemer en opdrachtgever.

In de showroom zijn circa 900 sorteringen gevelstenen te bewonderen van alle gerenommeerde steenfabrikanten uit binnen- en buitenland. De diverse kleuren, maten en vormen bieden de klant de mogelijkheid om uitdagende combinaties te maken.

Klanten kunnen bij St1centrum ook terecht voor keramische- en betondakpannen van de meest gerenommeerde fabrikanten. Het brede, uitgebreide assortiment dakpannen biedt talloze mogelijkheden voor uiteenlopende projecten.

Op afspraak

‘We nemen alle tijd voor onze klanten’, vertelt Peter Everts. ‘St1centrum werkt daarom uitsluitend op afspraak.’

Kijk voor meer informatie op www.st1centrum.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.