abonneer nu
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Actueel

Safety Service Leusink richt zich op veiligheid

Geplaatst op donderdag 7 maart 2019 16:34
  • Safety Service Leusink. © Leusink

pinterestmail

Meppel - Safety Service Leusink zet de koers uit voor de toekomst. Het bedrijf gaat zich richten op veiligheid. Het assortiment scheepsbenodigdheden is inmiddels overgedragen.

‘Wij gaan ons volledig specialiseren op het gebied van veiligheid en verkoop van propaangas en industriegas en alle bijbehorende accessoires’, vertelt de ondernemer enthousiast.

Keuringen van brandblussers worden in een straal van 50 kilometer rond Meppel op locatie uitgevoerd. ‘Zowel bedrijven als particulieren behoren tot onze klantenkring. We kunnen de klant volledig ontzorgen door een onderhoudsabonnement aan te bieden. Zij kunnen natuurlijk ook gewoon alles in eigen regie houden. We laten de keuze aan de klant’, zegt Leusink. ‘Uiteraard is het ook mogelijk om de brandblusser langs te brengen.’

Breed assortiment

Voor heftruck- en industriegas kunnen klanten Leusink terecht. Van propaangas in cilinders zijn bij Safety Service alle soorten en maten in huis. Het bedrijf heeft een breed assortiment op het gebied van brandpreventie en reddingsvesten, maar ook een complete lijn gas-appendages, kooktoestellen en kachels.

Voor de veiligheid van boot, camper en caravan heeft Leusink alles in huis. Of het nu gaat om levering of keuring van reddingsvesten, verbandtrommels, brandblussers, brandslangen of gasinstallaties aan boord. ‘Ons bedrijf regelt dit allemaal.’ Voor al deze keuringen is Leusink volledig gecertificeerd.

Safety Service Leusink is gevestigd aan de Zomerdijk 27A in Meppel. Kijk ook op www.safetyserviceleusink.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.