abonneer nu
Sporttweets uit Meppel
Actueel

Verlies in laatste thuisduel Red Giants in promotiedivisie

Geplaatst op zaterdag 13 april 2019 23:46
  • © logo

pinterestmail

Meppel- Red Giants gaan volgend seizoen op eigen jeugd inzetten en neemt na dit seizoen afscheid van de promotiedivisie. De Meppelers speelden vandaag hun laatste thuisduel en verloren deze met 62-80 van Dreamfield Dolphins uit Batouwe. Bij rust was het al 24-40 voor de bezoekers die eigenlijk alleen in het begin weerstand van Red Giants ondervonden.

Red Giants opende de score en nam een 4-1 voorsprong. Dreamfield schrok wakker en kantelde het duel heel snel. Het nam met een driepunter bij 5-6 voor het eerste de leiding en liep weg naar een grote voorsprong aan het einde van het eerste kwart, 7-20. In het tweede kwart kon Red Giants ook moeilijk de basket vinden en kwam eigenlijk geen moment dichterbij. Dreamfield leidde bij rust met 24-40 en kwam na rust in het derde kwart niet in de problemen. Het verschil bleef groot en was aan het einde van het derde kwart 40-57. In het slotkwart wist Red Giants gelijke tred te houden met de bezoekers en werd het uiteindelijk 62-80.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.