abonneer nu
Sporttweets uit Meppel
Actueel

Ruim 134.000 euro voor KWF

Geplaatst op vrijdag 13 november 2009 11:43
  • © Frens Jansen

pinterestmail

Meppel - In een stampvolle zaal van De Havixhorst kwamen gisteravond vrijwel alle deelnemers aan de afgelopen editie van Go for Mont Ventoux bijeen. Niet alleen voor de Afterparty, maar zeker ook om te horen hoeveel geld zij bij elkaar hebben gefietst, gewandeld en gerend voor de kankerbestrijding.

De vele uren voorbereiding, de zweetdruppels en soms ook de tranen die begin september op de flanken van de Mont Ventoux vloeiden, bleken niet voor niets te zijn geweest. Peter Klerk, voorzitter van de Stichting Go for Mont Ventoux, maakte bekend dat er in totaal 134.789 euro aan geld is binnengekomen. Dit bedrag zorgde voor veel enthousiasme in de zaal en noopte de hoofdsponsors tot bescheidenheid, aldus Olaf ten Hoopen. 'We heten weliswaar hoofdsponsor van dit evenement, maar gezien de hoogte van het eindbedrag staan de echte sponsors toch echt in de zaal.' De ene helft van het bedrag gaat naar onderzoek van melanomen en de andere helft naar algemeen kankeronderzoek.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.