abonneer nu
Sporttweets uit Meppel
Actueel

Alcides blijkt te sterk in Drentse topper

Geplaatst op zondag 11 februari 2018 17:39
  • © Eigen foto

pinterestmail

Emmen/Meppel - Alcides heeft de aanval op plek twee uiterst vakkundig afgeslagen. De Meppeler eersteklasser versloeg zondag, in het stadion van FC Emmen, de huidige nummer drie Emmen met 0-2. Frank Fokke en Martin van 't Ende troffen doel.

Alcides kwam goed voor de dag en speelde in nagenoeg dezelfde opstelling als die van vorig weekend. Verdediger Bram Komduur was geschorst na zijn rode kaart tegen FC Assen en werd vervangen door Sander Boekholt. Een snelle goal van Frank Fokke gaf de ploeg van trainer Wilko Niemer de wind in de rug,

n de tweede helft kwamen de Meppelers met een man meer te staan, na een rode kaart voorSadik Spiojodic. Daardoor kwam Alcides nauwelijks in de problemen. Martin van 't Ende (komend seizoen gaat hij terug naar Staphorst) besliste het duel uiteindelijk: 0-2. 

Alcides blijft koploper, Hoogeveen won van de nummer vier, waardoor het meer en meer duidelijk wordt dat de titelstrijd gaat tussen Meppel en Hoogeveen.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.