abonneer nu
Sporttweets uit Meppel
Actueel

Anton Bijker bezorgt SVN'69 punt op de valreep

Geplaatst op Saturday 14 April 2018 20:42
  • © Pixabay.com

  • © eigen foto

pinterestmail

Nijeveen- SVN'69 heeft een belangrijk punt overgehouden aan het treffen met titelkandidaat SC Lutten. De bezoekers, die bij een zege de koppositie hadden gepakt, zagen routinier Anton Bijker in blessuretijd uit een vrije trap de 1-1 scoren. Dat was voor de thuisploeg het maximaal haalbare want SC Lutten was voetballend de veel betere ploeg.

SC Lutten heerste voor rust op Sportpark Tussenboerslanden en nam in de 16e minuut de leiding. Roy Strijker kopte met een prachtige snoekduik raak en zette de bezoekers op 0-1. De thuisploeg had daar aanvallend niets tegeninte brengen en mocht van gelukspreken dat de schade in de eerste helft beperkt bleef.

Na de pauze tapte SVN'69 uit een ander vaatje en legde meer strijd op de grasmat. Het kreeg via Niels Keizer de beste kans, maar zijn schot werd door een verdediger geblokt. De Nijeveners bleven in de wedstrijd doordat SC Lutten verzuimde de 0-2 te maken. Dit kwam de titelkadidaat duur te staan want Anton Bijker mocht in blessuretijd aanleggen voor een vrije bal. Hij schoot de bal rechtdoor en zeg deze pardoes binnenvallen, 1-1.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.