abonneer nu
Sporttweets uit Meppel
Actueel

Alcides gaat ten onder in topper

Geplaatst op Sunday 15 April 2018 16:58
Laatste wijziging: 15 April 2018 19:40
  • Alcides - vv Hoogeveen. © Daan Prest

  • Alcides - vv Hoogeveen. © Daan Prest

  • Alcides - vv Hoogeveen. © Daan Prest

pinterestmail

Meppel - Het is de Meppeler eersteklasser Alcides zondagmiddag niet gelukt om Hoogeveen te elimineren. Sterker nog: de naaste concurrent ging op een sfeervol sportpark Ezinge uiteindelijk met de drie punten aan de haal: 1-3.

Alcides wilde zondag winnen. Dat bleek, want via kansjes van Wahid Shimeri, Ryan Luyckx en Jermain Wobbes was de thuisploeg gevaarlijk. Eric-Jan Lijzen schoot zelfs op de paal. Vlak voor rust kwam Hoogeveen onverdiend op 0-1 via Shakki Mohamed.

Resultaat

In de tweede helft bleven de Meppelers het proberen en ongeveer een kwartier voor tijd leverde die strijdwijze resultaat op. Frank Fokke kon van dichtbij binnenschieten: 1-1. Het lukte de thuisploeg daarna niet om door te drukken, terwijl Hoogeveen beter met de mogelijkheden omging. Eerst volleerde Daniël Manning uiterst fraai de 1-2 binnen en in blessuretijd was het Mesud Yildrim die van Nick Dekker een niet te missen kans kreeg: 1-3.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.