abonneer nu
Sporttweets uit Meppel
Actueel

MSC-Amslod ziet SDO in Meppel winnen

Geplaatst op zondag 13 mei 2018 21:04
  • Logo MSC © Eigen foto

pinterestmail

Meppel - Voor MSC-Amslod staat nog enkel de eer op het spel in de laatste competitiewedstrijden. De wit-zwarten komen ook in het nieuwe seizoen uit in de zondag Hoofdklasse, maar spelen dit seizoen geen rol van betekenis meer.

Een grijze muis in de competitie? MSC-trainer Berry Zandink is het met die kwalificatie zeker niet eens. Ook niet na de zondag met 3-1 verloren thuiswedstrijd tegen SDO Bussum. ‘We hebben dit seizoen laten zien elke tegenstander in deze hoofdklasse tegenstand te kunnen bieden. Alleen van kampioen SJC hebben we twee wedstrijden verloren.’ Zandink noemt het bijzonder knap dat zijn ploeg dit seizoen zoveel veerkracht heeft getoond. ‘Het is wel duidelijk dat dit niet het eenvoudigste seizoen is geweest. Zeker met alle wisselingen in onze selectie niet. Maar gelukkig hebben we met elkaar de lijn die we vooraf afgesproken hebben gevolgd. Dat heeft ertoe geleid dat we nu staan waar we staan. Aan de veilige kant van de streep.’

Tegen SDO dat op Hemelvaartsdag nog ten koste van de hoofdklasseamateurs van Ajax de districtsbeker veroverde in het district West I, wisten de wit-zwarten zondag geen vuist te maken. De tegenstander was vanaf minuut 1 de bovenliggende partij. Dat resulteerde na een kwartier in de 0-1 door Milan Visie.  MSC kwam voor rust nog wel terug tot 1-1 door een treffer van Camiel Fidom. Daar bleef het ook bij, want ook na de rust konden de Meppelers geen moment aanspraak maken op de drie punten. SDO besliste de wedstrijd door treffers van Rick van der Velden en Jesse van ’t Land. MSC wacht nog twee duels. De Meppelers gaan zondag op bezoek bij RKAVV in Leidschendam en sluiten een week daarna thuis het seizoen af tegen Silvolde.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.