abonneer nu
Sporttweets uit Meppel
Actueel

Sanne Schra succesvol in Duitsland

Geplaatst op donderdag 6 december 2018 13:33
  • Sanne Schra (links). © Persfoto

  • Sanne Schra in actie met Jan Santüns. © Persfoto

pinterestmail

Staphorst - Badmintonster Sanne Schra uit Staphorst heeft na de zomerstop besloten om weg te gaan bij GSBC AMOR uit Groningen. Ze gaat verder bij de Duitse club SC BW Ostenland.

Ze wilde graag terugkeren naar haar oude club BC Amersfoort, maar omdat daar in eerste instantie geen plek was heeft ze besloten op het aanbod van de Duitse club in te gaan. Ze komt daar vanaf dit seizoen uit in de damesdubbel en de gemengd dubbel in de Regionalliga, een niveau net wat hoger dan de eerste divisie in Nederland. In de gemengd dubbel is Schra vooralsnog, samen met Jan Santüns, ongeslagen.

SC BW OStenland is een van de drie gepromoveerde clubs naar de Regionalliga. In de poule staat Ostenland momenteel vijfde, van de acht clubs. Afgelopen weekend is de derby gespeeld tussen Hövelhof 1 en SC BW Ostenland 1, deze werd met een gelijkspel afgesloten met ongeveer 250 man publiek.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.