abonneer nu
Sporttweets uit Meppel
Actueel

Podiumplaatsen voor OCR Team FamilyFit

Geplaatst op maandag 11 maart 2019 15:26
  • Het Obstacle Course Racingteam uit Staphorst. © FamilyFit

pinterestmail

Staphorst - Met zes atleten was het Obstacle Course Racingteam uit Staphorst afgelopen zaterdag present in Duitsland voor de eerste Strong Viking-wedstrijd van 2019, in Fürstenau.

Bij de dames gingen Sabine Spreen en Corien Jansen voorin van start. Maar na drie kilometer ging Lisan de Vries ze voorbij. Een kilometer verder blesseerde Spreen haar knie ongelukkig bij een obstakel waardoor ze het parcours moest verlaten. De Vries en Jansen werden daarna nog ingehaald door een Deense dame.

De Vries kon de Deense voor zich zien en zag Jansen achter zich. Uiteindelijk werd de wedstrijd na 19 kilometer op de laatste obstakels beslist. Daar kon Jansen de tweede plek opeisen door het obstakel in één keer te overwinnen. De Vries finishte vlak achter Jansen keurig als derde.

Frans Mussche en Thijs Vlam liepen op zondag een survivalrun in het Friese Kootstertille. Beiden wisten ze het bandje in het regenachtige en gladde parcours te behouden. En Mussche werd daarnaast derde bij de heren op de korte survivalrun.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.