abonneer nu
stoel logo
UIT+Cultuur
meppelercourant.nl
25-01-2018 20:15
Zangeres Esther Groenenberg brak door met de grote Youtube-hit ‘Oh meisje’ en leverde sindsdien drie pareltjes van albums a...
03-02-2018 20:15
Alles achter je laten en vertrekken: wie heeft er niet ooit stiekem van gedroomd? ‘VAMOS!’ is een musicalcomedy geïnspiree...
09-02-2018 20:15
Stevige grappen, rake typeringen, relativeringen en mopperige terzijdes waarbij enig welgemeend moralisme heel goed past. Erik ...
11-02-2018 14:00
Oh nee! Buurman en Buurman hebben last van mollen. Hun hele tuin gaat eraan! Dus gaan de buurmannen op mollenjacht. Geen proble...
Huis en Tuin

K’NEX Cobra’s Coil Roller Coaster biedt spektakel

Geplaatst op zaterdag 5 maart 2016 11:17
  • © K'NEX

  • © K'NEX

  • © K'NEX

pinterestmail

K’NEX stimuleert al bijna 20 jaar kinderen in hun creativiteit met een breed scala aan technisch speelgoed. Binnenkort komen twee nieuwe K’NEX bouwpakketten uit, te weten de K’NEX Cobra’s Coil Roller Coaster.

De nieuwe bouwsets zijn vanaf 7 maart verkrijgbaar. De veelzijdige bouwpakketten vormen een ware uitdaging voor kinderen om hun inzicht, creativiteit en geduld te oefenen. Of ze nu houden van auto’s of een geweldige achtbaan willen bouwen: K’NEX biedt de uitdaging die ze zoeken.

Stijl omhoog, stijl naar beneden en een looping: deze waanzinnig snelle achtbaan bestaat uit 201 onderdelen en laat jouw karretje met de katapult razendsnel over de achtbaan rijden die wel 60 cm hoog wordt. De baan is in totaal ruim 2,7 meter lang en kinderen kunnen kiezen uit twee bouwvarianten van de achtbaan. De K’NEX Cobra’s Coil Roller Coaster is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

K’NEX Cars Bouwset

Met de meer dan 120 onderdelen in dit bijzondere bouwset kunnen kinderen maar liefst elf verschillende raceauto's bouwen. Van kleurige racemonsters tot ingenieuze vierwielers: kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten met het bouwen van deze auto’s. En na al het bouwen zijn ze klaar om mee te spelen. De K’NEX Cars Bouwset is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
REACTIES (1) Plaats een reactiereacties
profielfoto
5 Mar 2016 12:33
Eddie Hilter
Tjoh je zou bijna denken met reclame te maken hebben. Gelukkig zou het immer betrouwbare persmedium Boom Pers dat haar cliëntele nooit aandoen.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.